Bomba in cazul Caracal! Alexandru Cumpanasu a cedat! „Ramasitele din padure sunt…”

Publicat: 22 Aug. 2019, 12:59 Ciao.ro

Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei Alexandra Măceșanu, face dezvăluirea momentului despre oasele găsite într-o pădure din Caracal!

Alexandru Cumpanasu a cedat. Recent, pe pagina sa oficială de Facebook, Alexandru Cumpănașu a dezvăluit noi informații despre cazul Caracal, ce a șocat o țară întreagă. Potrivit acestuia, cei de la INML au comis erori extrem de grave și a solicitat un control amănunțit în cadrul instituției.

Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpanasu a cedat

„#112vreausatraiesc. SOLICITARE CONTROL INML. Dragi prieteni, cinismul unor angajati ai statului roman ne-au transformat viata intr-un calvar. Comunicatul INML si zvonurile halucinante din aceate zile cu privire la un eventual certificat de deces pe care l-ar fi eliberat sau presupusele analize finalizate de INML cu privire la ramasitele din liziera ce sunt atribuite „pe surse” Luizei sunt intoxicari si bataie de joc la adresa tuturor.

Bomba in cazul Caracal! Alexandru Cumpanasu a cedat!

De aceea voi depune la ministrul sanatatii solicitarea dispunerii unui control de fond la INML care sa identifice aceste scurgeri halucinante de informatii false dar si respectarea procedurilor administrative in procesul de comunicare publica sau a administrarii expertizelor in functie de competenta corpului de control al ministrului.

Stiu ca incep un nou front si tulbur o noua MAFIE dar cred ca a venit momentul ca fiecare institutie publica sa se restarteze si sa nu ne mai trateze ca pe niste numere cand la mijloc este VIATA copiilor nostri.”

REACȚIA MINISTERULUI SĂNĂTĂȚII

La scurt timp de la mesajul lui Alexandru Cumpănașu, Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a trimis miercuri Corpul de control la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” pentru a face verificări privind aspecte administrative, potrivit reprezentanţilor MS.

Conform aceloraşi surse, se fac verificări şi în ceea ce priveşte procedurile de comunicare ale INML.

Publicat: 22 Aug. 2019, 12:59 Ciao.ro
Pe aceeași temă