Prezindențiabilul Alexandru Cumpănașu a ”stins” o porție de aripioare picante în compania unei blonde … la sticlă!

Publicat: 04 Dec. 2019, 10:11 News

Discursul fostului candidat la prezidențiale s-a mai domolit după alegeri, iar acum pare să-și consume viața într-o notă mai discretă. 

Ce face Alexandru Cumpănașu când crede că nu-l vede nimeni? Se delectează și el cu micile plăceri ale vieții, cum ar fi mâncarea fast food și o bere rece.

Politicianul nu mai are de ce să facă baie de mulţime, aşa că nu a ieşit în public sa mănânce fasole cu ciolan la vreun eveniment organizat de primării, ci a dat fuga la mall. În compania soţiei, Alexandru Cumpănaşu a făcut o oprire în zona restaurantelor unde nu a poposit însă prea mult.

sursa foto: click.ro
sursa foto: click.ro

A mâncat rapid ca la fast-food, în comanda lui regăsindu-se câteva preparate din pui. Fără să ţine cont de etichetă, Cumpănaşu a mâncat direct cu mâna, atent la fiecare fir de carne, în timp ce soţia lui Simona a folosit tacâmurile, relatează click.ro.

Cumpănaşu s-a ridicat primul de la masă, urmat la câţiva paşi în spate şi de Simona. Îmbrăcat în sacou, cămaşă şi jeanşi, politicianul nu a schiţat nici măcar un zâmbet fiind foarte preocupat de telefon. În timp ce se chinuia să ţină pasul cu soţul ei, Simona, înbrăcată casual, l-a prins pe Alexandru Cumpănaşu de braţ, apoi  au luat la pas magazinele. Şi ea a fost la fel de serioasă în toată această plimbare, consultându-şi mobilul ca şi soţul ei.

 

Publicat: 04 Dec. 2019, 10:11 News
Pe aceeași temă