Cum arată soacra lui Alexandru Cumpănașu! Doamna Felicia a spus tot adevărul despre unchiul Alexandrei Măceșanu

Publicat: 07 nov. 2019, 09:07 Autor: Simona Life
Cum arată soacra lui Alexandru Cumpănașu! Doamna Felicia a spus tot adevărul despre unchiul Alexandrei Măceșanu

Soacra lui Alexandru Cumpănaşu e implicată în campanie electorală și îi îndeamnă pe alegători să-l voteze pe ginerele ei.

Cum arată soacra lui Alexandru Cumpănașu! Felicia Baltag, soacra lui Alexandru Cumpănaşu, este implicată activ în campanie electorală, fiind foarte activă pe paginile de socializare, precum şi la mitingurile pe care le organizează candidatul independent la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie.

Felicia Baltag, care este mama Simonei, soţia lui Alexandru Cumpănaşu, a distribuit recent mesajul “Cumpănaşu e sufletul, este forţa, este vocea şi cheful de-a schimba România! Votăm Cumpănaşu!” pe social media.

Cum arată soacra lui Alexandru Cumpănașu!

Cum arată soacra lui Alexandru Cumpănașu!

Însă asta nu este tot. Dooamna Felicia postează imagini de la mitingurile electorale ale lui Cumpănaşu, clipurile video pe care acesta le realizează, dar şi interviurile pe care acesta le acordă televiziunilor.

Alexandru Cumpănașu, despre Alexandra Măceșanu: ”Am văzut-o clar. Era pe un pod și zâmbea”

Alexandru Cumpănașu a transmis un mesaj cutremurător pe pagina personală de Facebook. Alexandra Măceșanu i-ar fi apărut în vis în urmă cu o seară. Adolescenta se afla pe un pod și îi zâmbea. El o striga cu disperare, iar la un moment dat, pe mâna ei, observă o brățară pe care chiar el i-o dăruise ultima oară când s-au văzut.

„După lunile de chin, după ce viața mea și a familiei mele a fost dată peste cap, după sfidarea instituțiilor, după ce am descoperit o cloacă de mafioți în instituții, după nopțile nedormite cu gândul la găsirea nepoatei mele, am avut, în sfârșit, parte de un moment de liniște noaptea trecută.

Un moment care, emoțional, m-a dat peste cap complet. Am visat-o pe Alexandra. Era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea. Încercam, disperat, să o strig „Alexandra!! Unde ești?”, în van.

M-am uitat la mâna cu care își răsfira părul și am văzut ceva: o brățară micuță, pe care i-am dăruit-o ultima oară când ne-am văzut. În acel moment m-am trezit, plângând și profund neliniștit, deși un înger mi s-a arătat în vis. Nu voi avea pace, până când nu o voi putea strânge în brațe din nou, până când părinții ei nu se vor putea întoarce acasă și să o vadă zâmbind, ca în acest vis, pe fiica lor, Alexandra”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Publicat: 07 nov. 2019, 09:07 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă
×