Alexandru Cumpănașu: ‘Am găsit-o pe Luiza în viață! Mama și bunicul ei au confirmat’

Publicat: 08 nov. 2019, 19:08 Autor: Loredana News 3

Alexandru Cumpănașu a declarat într-un video postat pe pagina personală de Facebook că Luiza Melencu a fost găsită în viață.

Luiza Melencu trăiește. Alexandru Cumpănașu a făcut o declarație bombă într-un live video.

„Doamne, ce emoții am! Vreau să vă anunț că am găsit-o pe Luiza Melencu. Acolo unde este Luiza sigur este și Alexandra. Am fost două zile în Italia și am cercetat. Da, Luiza este în viață! Am vorbit cu mama Luizei și cu bunicul și mi-au confirmat. Ea este! Am rezolvat ce autoritățile nu au putut!”, spune Alexandru Cumpănașu.

Ce spune mama Luizei Melencu despre faptul că fiica ei este în viață

„Ne-a contactat domnul Cumpănașu și ne-a arătat un filmuleț. Nu știm cât este de adevărat. Este vopsită în negru. Nu se vede chiar clar. Se oprește cu două persoane, cu doi bărbați. Se oprec bărbații și o întreabă tariful. Asemănări are. Am ceva dificultăți de identificare la nas. N-aș putea cât să spun cât la sută”, a spus mama Luizei Melencu la România TV.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, din Caracal. Ultima dată ea a fost văzută urcându-se într-o mașină de ocazie. Ulterior, după ce o altă adolescentă din zonă, Alexandra Măceșeanu, a fost dată dispărută, ancheta deschisă a condus la Gheorghe Dincă, un bărbat din Caracal care făcea taximetrie ilegal. Acesta a mărturist că le-a omorât pe cele două fete. Ancheta în acest caz este încă în desfășurare.

Publicat: 08 nov. 2019, 19:08 Autor: Loredana News 3
Pe aceeași temă