Familia Alexandrei Măceșanu, chemată azi să ridice certificatul de deces! Care este decizia familiei

Publicat: 23 dec. 2019, 10:19 Autor: Andreea Voicu News

Este o lovitură grea pentru familia Alexandrei Măceșanu, fata care a fost răpită de Gheorghe Dincă, după ce a fost luată la ocazie cu mașina.

Familia fetei din Caracal a fost chemată la DIICOT în cursul acestei zile de 23 decembrie 2019 pentru a ridica certificatul de deces al fetei, scrie Impact.ro.

Este, totuși, o situație neobișnuită, deoarece autoritățile nu au încă un cadavru în cazul Caracal astfel încât un certificat constatator al morții cuiva să fie emis.

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, cel care s-a implicat cel mai activ în cazul Caracal, a transmis pe rețelele de socializare un mesaj.

„NU RIDICAM CERTIFICATUL DE DECES! Dragi romani, pentru ca ridicolul si abuzul justitiei romane sa fie maxim, DIICOT a cerut familiei mele sa vina sa ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei, ingerului nostru si al multor romani?. Si asta in timp ce familia Dinca, complice la rapirea Alexandrei este libera si DERBEDEUL de Daniel Dinca este liber sa faca orice, eventual sa si omoare. DECIZIA familiei mele dupa ce ne-am consultat la rece nu la cald este una foarte clara: NU VOM RIDICA ACEST CERTIFICAT. NU RECUNOASTEM DECESUL ALEXANDREI IN ACEL BUTOI. Probele prezentate pana acum sunt indirecte, putine si cu marii dubii(raportul INML). Ceea ce ne deranjeza cel mai mult este lipsa oricaror precizari cu privire la CINE l-a emis! Si cand. Luni, 23 Decembrie (bine ca nu ne-au chemat in ziua de Craciun…) vom da o declaratie clara prin care refuzam sa ridicam un astfel de document fara corpul Alexandrei, cu o analiza INML pe care am dovedit-o deja impotriva propriilor norme, standarde, termene. Mai mult decat atat fara ca Alexandra sa fie cautata de DIICOT si sa fie investigata temeinic pista traficului de persoane desi exista foarte multe probe in acest sens!
#oromanieputernicasimoderna
#oromaniefaraclanuri
#oromaniefaraviolenta
#112vreausatraiesc”, scrie Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Publicat: 23 dec. 2019, 10:19 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă