Iulia Albu este terorizată și umilită de iubitul ei! Fiica stilistei, în vârstă de 9 ani, primește același ”tratament”

Publicat: 06 nov. 2019, 22:00 Autor: Maria Apostol Vedete

Stilista Iulia Albu a știut să îmbrace foarte frumos, cu vorbe, de fiecare dată când a fost întrebată detalii despre relația ei cu misteriosul Mike. Iată că, spun surse din preajma celor doi, în exclusivitate pentru CIAO.RO, tânărul Mike este un adevărat leopard, aflat în spatele acestui gard vopsit frumos de Iulia. Lăsând metaforele la o parte, apropiații cuplului mărturisesc, foarte îngrijorați, căci în casa acestora domină teroarea și umilința, la care este supusă inclusiv fetița Iuliei din relația cu Mihai Albu. 

 

Nu departe de acum trei luni, Iulia Albu declara că se va căsători cu iubitul ei, Mike, pe care l-a ținut mai mult ascuns de ochii curioșilor, însă nu era foarte sigură dacă vrea să împărtășească foarte multe detalii despre acest eveniment. Avea ea niște îndoieli…

Iulia Albu a ajuns nefericită lângă iubitul ei

”În general eu vorbesc foarte puțin despre viața mea personală și aș vrea să păstrez anumite lucruri doar pentru mine și iubitul meu. Însă nu aș putea niciodată să stau lângă o persoană pe care să nu mi-o văd alături pe termen lung. Nu sunt genul de persoană publică care își schimbă logodnicul o dată pe an. Nu m-am văzut niciodată mireasă în sensul de femeie care are nevoie de confirmarea dată de cererea din partea unui bărbat. Da, mă voi recăsători însă nu am hotărât dacă acest eveniment va fi unul pe care-l voi împărtăși cu publicul sau îl voi păstra doar pentru mine. Ne dorim amândoi cel puțin încă un copil, însă n-aș spune că acesta este focusul nostru în acest moment”, declara stilista în vara acestui an.

Așadar, totul părea lapte și miere în relația ei, fără ca cineva să bănuiască ce avea să urmeze la scurt timp!

CIAO.RO a aflat în exclusivitate, din surse sigure, faptul că în casa Iuliei Albu nu mai domnește deloc armonia. Nu se cunosc motivele pentru care Mike și-a schimbat atât de radical atitudinea, însă Iulia s-ar fi plâns apropiaților că bărbatul o terorizează cu scandaluri și o umilește din ce în ce mai des.

Mai grav de-atât este că iubitul vedetei ar avea același comportament inclusiv cu Mikaela, fetița ei din relația cu Mihai Albu. Iar când va afla acest lucru, probabil că celebrul designer de pantofi nu va rămâne indiferent în fața acestei situații extrem de delicate.

Cum l-a cunoscut Iulia Albu pe Mike

Iulia Albu a mărturisit cum s-a îndrăgostit de Mike, în urmă cu șase ani, menționând că ceea ce i-a atras atenția la el, în primă fază, a fost faptul că era un bărbat, culmea, manierat!

Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat. Și faptul că a studiat vioară clasică și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe.

În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa solut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină. A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor.Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este „ușor de suportat doar de către un bărbat puternic. El se încadrează perfect în „Fișa postului. Cu succes chiar”, a declarat Iulia Albu în urmă cu ceva timp.

 

 

Publicat: 06 nov. 2019, 22:00 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă