Accident teribil pe bulevardul Constantin Brancoveanu. Trafic paralizat după ce un motociclist a fost lovit de două mașini VIDEO

Publicat: 06 nov. 2019, 20:22 Autor: Simona News 3

Bulevardul Constantin Brancoveanu a fost paralizat în seara de 6 noiembrie, începând cu ora 18.00, timp de mai bine de o oră.

Accident teribil pe bulevardul Constantin Brancoveanu. Un motociclist a căzut si apoi a fost lovit brutal de două mașini. Din nefericire, șansele de supraviețuire sunt minime pentru că motociclistul ar fi fost călcat grav de ce-a de a doua mașină cu care a intrat în coliziune.

Se pare că motorul a fost lăsat pentru mai bine de 45 de minute în mijlocul rondului de la Brâncoveanu cu Secuilor, până când o echipă formată din peste 8-10 polițisti a făcut cercetări și până când prietenii celui lovit au venit la fața locului să ridice motorul.

Accident teribil pe bulevardul Constantin Brancoveanu

Accident teribil pe bulevardul Constantin Brancoveanu

Nu se știe încă dacă motociclistul mai este în viață.

Aparent motociclistul a căzut vrând să frânzeze pentru că un pieton trecea pe partea sa. Peste 10 autobuze 116 și 141 care mergeau spre centru au fost oprite, pentru că nu se putea circula, inclusiv toată circulația din zonă.

O mare parte din cartierul Berceni a ieșit în stradă ca să vadă ce se întamplaă. Motociclistul a fost dus de urgență la spitalul Bagdasar Arseni, însă cu sanse minime de supraviețuire.

Publicat: 06 nov. 2019, 20:22 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă