BREAKING | Andrei, un tânăr de 30 de ani, a murit într-un accident rutier cumplit

Publicat: 07 dec. 2023, 15:40 Autor: Alina Nistor News
BREAKING | Andrei, un tânăr de 30 de ani, a murit într-un accident rutier cumplit

Tragedie într-o familie de români, după ce un tânăr în vârstă de 30 de ani și-a găsit sfârșitul într-un accident cumplit, pe un drum din Italia. Andrei n-a mai avut nicio șansă!

Accidentul s-a produs miercuri dimineață, relatează Corriere della Sera. Andrei se afla la volan autoturismului său și mergea spre serviciu. Nimic nu avea să prevestească tragedia. La un moment dat, tânărul a pierdut controlul mașinii, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului.

Ulterior, după impactul violent mașina s-a răsturnat. S-a întâmplat la ora 7:51, de-a lungul drumului provincial 61, în Punta Ala, municipiul Castiglione della Pescaia (Grosseto). Andrei n-a mai avut nicio șansă și a murit pe loc. Echipajele de urgență sosite la fața locului l-au scos pe Andrei dintre fiare, însă n-au mai putut face nimic pentru el.

Andrei a murit într-un accident rutier cumplit

Andrei avea o fetiță de 5 ani

Andrei lucra ca grădinar, împreună cu fratele său, la o societate specializată în întreținerea spațiilor verzi în Italia. Familia și apropiații nu-și pot reveni din șocul suferit. O fetiță de 5 anișori a rămas acum orfană de tată.

Polițiștii italieni continuă cercetările pentru a afla cum s-a produs tragedia. Anchetatorii nu exclud ipoteza ca Andrei să fi adormit la volan. De asemenea, sunt luate în considerare și varianta ca un animal să fi apărut brusc în fața mașinii sau cea în care românului să i se fi făcut rău.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 07 dec. 2023, 15:40 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă
×