Tragedie în Constanța! George, un salvamar de 24 de ani, a murit într-un accident rutier cumplit

Publicat: 12 dec. 2023, 16:20 Autor: Alina Nistor News

George, tânărul salvamar din Constanţa în vârstă de 24 de ani, a murit într-un accident rutier cumplit. A intrat în plin într-un sens giratoriu situat la intrarea în Constanţa și n-a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Tragedia a avut loc luni, în jurul orei două dimineaţa, la ieşirea din Constanţa, spre localitatea Valul lui Traian. Maşina pe care o conducea George a intrat glonţ în sensul giratoriu, a zburat câţiva metri în aer şi s-a răsturnat la aterizare. Acul vitezometrului s-a oprit la 170 de kilometri pe oră.

”Pompierii constănţeni au fost  fost solicitaţi să intervină prin apel unic la 112 la un autoturism răsturnat. Din păcate, a fost găsită o victimă în vârstă de 24 de ani de sex masculin care a fost declarată decedată la faţa locului, fără a se executa manevre de resuscitare”, a declarat Maria Stoica, reprezentant ISU Constanţa.

Tânărul avea carnetul suspendat, deşi devenise şofer cu puţin timp în urmă. Din primele informaţii, poliţiştii au găsit la locul accidentului o sticlă de whiskey, iar autorităţile nu exclud varianta unei sinucideri.

Colegii au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui

George lucra în domeniul construcţiilor, iar pe timpul verii era salvamar. Colegii au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui și nu-și pot explica ce s-a întâmplat în noaptea tragediei. Familia și apropiații se pregătesc acum de înmormântare.

„Eu mi-l aduc aminte din prima zi de când a venit la noi, la salvamari. Eram la bazin la noi, la sediu. Era un copil foarte timid şi foarte la locul lui. L-am avut doi ani de zile pe plajă, la noi, în Mamaia. Şi-a făcut datoria ca salvamar foarte bine. Un băiat foarte muncitor. Eu tindeam către a-l opri pe timp de extrasezon să lucreze cu noi în echipă, dar băiatul mie mi-a spus că el va pleca să lucreze în construcţii într-o altă ţară”, a mărturisit Victor, colegul lui George.

A fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 12 dec. 2023, 16:20 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă