O profesoară a dat în judecată un restaurant, după ce a căzut pe o baltă de bere, la o nuntă. Câţi bani cere despăgubire

Publicat: 09 nov. 2023, 09:30 Autor: Hermina Hagianu News
O profesoară a dat în judecată un restaurant, după ce a căzut pe o baltă de bere, la o nuntă. Câţi bani cere despăgubire

O profesoară cere o sumă uriașă în instanță, după ce a alunecat într-o baltă de bere, la nunta unui prieten. Cara Donovan susține că și-a rupt brațul pe ringul de dans și a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale pentru a se recupera.

Nefericitul incident a avut loc în septembrie 2018. Cara Donovan a participat la nunta unui prieten la Country House Weddings, un restaurant renumit din Marea Britanie.

În timpul unui dans, profesoara a alunecat într-o baltă de bere și și-a rupt mâna. A avut nevoie de 3 intervenții chirurgicale, însă nici la 5 ani de la accident, femeia în vârstă de 37 de ani nu s-a recuperat complet.

„Nu am dansat mult, probabil patru sau cinci melodii diferite, când brusc picioarele mi-au alunecat  și m-am prăbușit pe partea dreaptă. Am simțit umezeală pe rochia mea. Eram sigură că este bere pentru că mirosea puternic”, a declarat Cara Donovan în fața judecătorilor.

Cara Donovan la nunta prietenului său

Profesoara a dat restaurantul în judecată

Din cauza incidentului, femeia susţine că şi-a pierdut job-ul, motiv pentru care a decis să dea restaurantul în judecată. Mai mult decât atât, le solicită patronilor despăgubire de până la 150.000 de lire sterline.

Avocatul ei, Philip Goddard, crede că managerii restaurantului sunt de vină pentru incident, deoarece regula prin care invitații sunt avertizați să nu ia băuturi pe ringul de dans nu a fost aplicată. De asemenea, Cara susține că nu a văzut semne care să îi anunțe pe participanții la nuntă de acest lucru.

Cum se apără reprezentanții restaurantului

Morton Jack, unul dintre manageri, a declarat în fața judecătorilor faptul că balta de bere nu ar fi existat pe ringul de dans, ba mai mult, a spus că nici el, niciun alt angajat nu au văzut pe nimeni cu paharul în mână în timpul dansului.

Ulterior, s-a confirmat că unii oaspeți și-au luat băuturile pe ringul de dans, dar aceste cazuri au fost ocazionale. Ancheta nu s-a terminat deocamdată.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 09 nov. 2023, 09:30 Autor: Hermina Hagianu News
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă