BREAKING | Lavinia Burcă, o tânără de 24 de ani, a murit într-un accident rutier cumplit. Se căsătorise în luna august

Publicat: 04 dec. 2023, 18:18 Autor: Alina Nistor News

Două maşini s-au ciocnit violent între localităţile Dumbrăveni şi Bursuceni, iar în urma impactului devastator au rezultat patru victime încarcerate, găsite inconştiente. Lavinia Burcă, o tânără de 24 de ani, din județul Suceava, și-a găsit sfârșitul duminică seara.

Tragedia a avut loc duminică seara, 3 decembrie, în jurul orei 21:00. Două mașini s-au lovit pe şoseaua care leagă localitățile Dumbrăveni și Bursuceni. Lavinia Burcă se afla la volanul mașinii sale, în momentul în care șofer de 21 de ani a intrat pe contrasens și a lovit-o frontal. Tânăra nu era singură în autoturism, ci împreună cu soțul ei.

Din păcate, Lavinia a murit pe loc. Celălalt șofer și pasagerii din cele două mașini au rămas încarceraţi şi au fost găsiţi în stare de inconştienţă de către medicii sosiţi la faţa locului. Un tânăr de 17 ani a ajuns în stop cardio-respirator cu manevre de resuscitare, politraumatizat, traumatism cranio-cerebral grav, contuzii pulmonare, multiple fracturi și a rămas internat pe secția de ATI-neurochirurgie cu prognostic rezervat.

Un alt tânăr de 24 de ani, cu traumatism cranio-cerebral grav, contuzii pulmonare, multiple fracturi a rămas internat pe secția de ortopedie. Cea de-a treia victimă, un tânăr de 21 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, contuzii pulmonare, multiple fracturi, unele deschise a fost dus în sala de operații, la ortopedie

„Celelalte trei victime, trei tineri, dintre care doi în stare de inconştienţă, au fost stabilizate, iar ulterior au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, a declarat maior Alin Găleată, de la ISU Suceava, notează observatornews.ro.

Lavinia Burcă se căsătoriese în luna august a acestui an

În luna august a acestui an, Lavinia Burcă se căsătorise cu alesul inimii sale, Ionuț. De curând, cei doi au decis să se întoarcă acasă după ce au muncit câțiva ani în străinătate. Soțul Laviniei a supraviețuit tragediei, dar se află la spital în stare gravă, cu traumatism cranio-cerebral grav, contuzii pulmonare, multiple fracturi. Urmează să fie supus mai multor operații.

Localnicii din zonă spun că impactul a fost atât de puternic, încât au crezut că a fost vorba de o explozie: „Am văzut avariile, am stat în curte zic e o explozie la o maşină, dar nu ne-am dat seama să fie aşa o tragedie. Foarte mulţi cu viteză şi foarte multe accidente când se izbesc unul în altul, deci e problemă foarte mare”, povestește o femeie, potrivit sursei citate.

Polițiștii fac cercetări pentru a afla cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

Publicat: 04 dec. 2023, 18:18 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă