Cătălin Botezatu, prima declarație după ce a aflat că Bianca divorțează de Alex Bodi: ”E o nebunatică pe care o iubesc și o ador”

Publicat: 06 nov. 2019, 17:34 Autor: Maria Apostol News 3

Un lucru este cert! Cătălin Botezatu o mai are înca la inimă pe fosta sa iubită, Bianca Drăgușanu! Cel puțin așa reiese din cele declarate de celebrul designer român cu privire la divorțul blondinei de omul de afaceri Alex Bodi! CIAO.RO vă prezintă declarații în exclusivitate. 

 

 

Întrebat de CIAO.RO dacă a fost sunat până acum de Bianca Drăgușanu după zvonurile despre divorțul ei, pentru a se sfătui cu el, dar și cu ce bărbat o vede pe aceasta, Bote a fost cât se poate de sincer!

Cătălin Botezatu arată foarte bine, chiar dacă ultima perioadă a fost foarte grea pentru el
Cătălin Botezatu arată foarte bine, chiar dacă ultima perioadă a fost foarte grea pentru el

Reporter: Ai vorbit cu Bianca despre divort, ti-a cerut sfaturi cu privire la acest lucru?

Botezatu. ”Nu! Nu am vorbit cu ea! Nici nu stiu daca a divortat sau nu, nu sunt sigur pentru ca ea divorteaza tot timpul. E e o nebunatica pe care o iubesc si o ador. Nu mi-as dori sa divorteze pentru ca un divort inseamna suferinta, inseamna inimi rupte din partea amandurora, nu doresc nimanui sa treaca printr-un divort! Eu cred ca poate revin la sentimente mai bune si vor face in continuare acelasi cuplu frumos!

Reporter: Cum crezi ca ar trebui sa arate barbatul care sa o „imblanzeasca” pe Bianca?

Botezatu: ”Ca mine :)” 

Bianca a depus actele de divorț

În urmă cu doar câteva zile s-a aflat că Bianca Drăgușanu a decis să divorțeze de Alex Bodi, și chiar ar fi depus actele la notar. Motivele acestei despărțiri nu se cunosc încă .

Bianca s-a cununat civil cu Alex Bodi pe 1 august, la Starea Civilă a Primăriei Sectorului 3. Imediat după ceremonie, blondina povestea că a luat această decizie în mare secret. Nici părinții celor doi nu au știut că urmează ca ei să-şi unească destinele. „Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim… nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum de la voi. Și părinții lui”, spunea Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce a ieșit de la Starea Civilă.

 

Publicat: 06 nov. 2019, 17:34 Autor: Maria Apostol News 3
Pe aceeași temă