VIDEO emotionant! Anca Serea a adus-o pe micuta Leah acasa! Adi Sana a filmat-o cand alapta iar imaginile cu familia lor sunt magice!

Publicat: 22 Aug. 2019, 10:40 Vedete

Anca Serea si Adi Sana au facut un vlog cu externarea din maternitate a fiicei lor Leah iar momentul cand o aduc acasa este foarte emotionant.

Anca Serea a adus-o pe micuta Leah acasa! Adi a filmat-o cand alapta!  Adi Sana a facut zilele trecute un volg cu externarea Ancai Serea din spital si cu momentul cand a luat-o pe micuta Leah Maria acasa de la maternitate.

Anca Serea tocmai a adus pe lume cel de-al saselea copil al familiei si a fost prima nastere prin cezariana pe care a facut-o. Recuperarea a fost foarte grea si inclusiv in imagini se poate vedea ca Anca Serea desi arata foarte bine si este machiata se misca destul de greu si nu se simte complet apta sa faca multe lucruri singura. Adi Sana a venit sa o ia pe sotia si fiica lor acasa si au plecat cu un portbagaj plin de flori si cu Leah intr-un landou. Anca Serea nu a plecat din spital pana nu a multumit tuturor asistentelor si doctorilor care au avut grija de ea. Le-a oferit chiar si cateva buchete de flori din cele pe care le-a primit ea de la cei care au vizitat-o.

Ca o familie foarte deschisa si moderna, Adi Sana a filmat-o pe Anca inclusiv atunci cand statea cu micuta Leah la piept si o alapta pe patul din maternitate. I-a adus sotiei lui o rochie pe care sa o imbrace la iesirea din maternitate, si-au luat copilul si au plecat spre casa, acolo unde pe Anca o asteptau cu sufletul la gura toti ceilalti 5 copii.

Anca Serea a adus-o pe micuta Leah acasa! Adi a filmat-o cand alapta!

Fratii si surorile lui Leah i-au pregatit o surpriza atat micutei cat si mamei ei la intoarcerea acasa. Au umplut casa de petale de trandafiri si au asteptat-o pe mama lor cu sufletul la gura. Anca Serea nici nu a apucat sa coboare din masina si a si fost inconjurata de imbratisari si gesturi de dragoste din partea celor 5 copii ai ei.

Anca Serea era vizibil slabita si avea nevoie de odihna dar Adi Sana incerca sa o faca sa se simta mai bine pe tot drumul pana acasa. Toata oboseala i-a disparut atunci cand a ajuns acaa cu fetita ei in mijlocul familiei si toata lumea a imbratisat-o si au felicitat-o.

Publicat: 22 Aug. 2019, 10:40 Vedete
Pe aceeași temă