Gheorghe Dinca, marturii halucinante in fata procurorilor despre Luiza Melencu! „M-am uitat sa vad cum cadavrul…”

Publicat: 22 aug. 2019, 09:40 Autor: D. C. Ciao.ro

Barbatul ar fi taiat mai multi saci de gunoi si a invelit-o pe Luiza in ei si a mers noaptea sa o arunce in Dunare.

Gheorghe Dinca, marturii halucinante in fata procurorilor despre Luiza! Au aparut public primele declaratii pe care Gheorghe Dinca le-a facut procurorilor despre Luiza Melencu.

Din cate se pare Gheorghe Dinca aflase foarte multe detalii despre Luiza din scurta conversatie pe care au avut-o impreuna inainte sa o rapeasca si sa o omoare. Barbatul le-a spus anchetatorilor ca i-a oferit 50 de lei pentru a veni la el acasa ca sa bea impreuna o cafea. Declaratiile pe care le-a facut initial in data de 28 iulie, care apoi s-au schimbat de mai multe ori fac referire la faptul ca Dinca ar fi aruncat cadavrul Luizei in Dunare. La doar cateva zile dupa aceste declaratii barbatul s-a „razgandit” si le-a spus anchetatorilor ca a ars trupul Luizei exact ca pe al Alexandrei.

Pe 28 iulie criminalul a recunoscut in fata procurorului Liviu Vasilescu ca Luiza Melencu este una dintre fetele rapite de el. Dincă a spus că nu o cunoștea înainte să o răpească și a luat-o din zona intersecţiei străzii Craiova cu strada Piaţa Victoriei. El a mai precizat că fata voia să meargă spre Dioşti.

Gheorghe Dinca, marturii halucinante in fata procurorilor despre Luiza!

„Am avut un incident similar cu o fată pe nume Melencu Luiza Mihaela, pe care o recunosc din fotografia de profil de pe pagina de Facebook”, a spus in prima faza Gheorghe Dincă. Criminalul le-a oferit anchetatorilor mai multe detalii referitoare la faptul ca Luiza se dusese sa scoata bani de la un bancomat dar nu reusise. Dupa spusele lui el a crezut ca fata e prostituata, motiv pentru care i-a oferit 50 de Ron ca sa mearga la el acasa si sa bea o cafea.

„Că îi trimite bani mama ei, care lucrează în străinătate şi că face liceul la Craiova. Eu am crezut că fata e prostituată”, a fost declaratia exacta a lui Gheorghe Dinca. El a continuat sa le spuna anchetatorilor faptul ca a tinut-o cu forta in masina si cand a ajuns la el acasa s-au certat foarte tare. Atunci el a lovit-o puternic si „fata a căzut jos între pat şi perete, cu capul către noptieră şi s-a lovit puternic cu capul de ciment”.

„Am plecat noaptea pe ruta ocolitoare spre Corabia, am trecut pe lângă Comana, am mers spre Rotunda şi am ajuns la Vişina în apropiere de Corabia. Nu găseam un stufăriş în care să o arunc şi atunci m-am hotărât să o arunc în Dunăre, în apropiere de Corabia (…) M-am uitat să văd cum cadavrul se duce la fundul apei” a explicat el exact modul in care s-ar fi dus cu trupul Luizei la Dunare ca sa-l arunce in apa, declaratie pe care ulterior a contrazis-o cu o alta.

Publicat: 22 aug. 2019, 09:40 Autor: D. C. Ciao.ro
Pe aceeași temă