Imagini noi cu Luiza Melencu! Familia speră în continuare la o minune

Publicat: 10 Feb. 2020, 11:47 News

Au apărut noi imagini cu Luiza Melencu, una dintre fetele din dosarul Caracal care a dispărut.

Bunicul ei a publicat o fotografie nouă cu nepoata sa, Luiza Melencu, care a fost luată la ocazie cu mașina de Gheorghe Dincă, apoi a avut aceeași soartă ca și Alexandra Măceșanu.

Familia speră în continuare că va reuși să o găsească pe Luiza Melencu în viață, oriunde ar fi aceasta. Cei dragi se roagă în fiecare zi pentru sănătatea și viața ei. Întreaga dramă a pornit de anul trecut, în luna aprilie. Din iulie, Gheorghe Dincă se află încarcerat, sub atenția procurorilor, fiind acuzat de viol, sechestare și crimă. De luni de zile, ”Dosarul Caracal” are nenumărate Volume.

Cum a desenat-o Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu

Prin desenarea victimelor sale, practic ia contact cu ele și cu situația în sine. Gheorghe Dincă a trebuit să o deseneze pe Luiza Melencu. În schița făcută de bărbat, Luiza Melencu apare zâmbitoare, descriind-o ca pe o fată vorbăreață, comunicativă și optimistă. De asemenea, i-a desenat corpul mai mic decât capul, ”văzând-o” mai matură, cerebrală, calculată. Gheorghe Dincă nu i-a desenat urechile. Pe Luiza Melencu a notat-o ”prima”. În desen, fata pare să fie desculță, îmbrăcată de casă.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de DIICOT pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol, profanare de cadavre.

Publicat: 10 Feb. 2020, 11:47 News
Pe aceeași temă