Halucinant! Cum a desenat-o Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu

Publicat: 17 Jan. 2020, 08:19 News

Gheorghe Dincă a fost nevoit să o deseneze pe Luiza Melencu în fața anchetatorilor. 

Prin desenarea victimelor sale, practic ia contact cu ele și cu situația în sine. Gheorghe Dincă a trebuit să o deseneze pe Luiza Melencu. În schița făcută de bărbat, Luiza Melencu apare zâmbitoare, descriind-o ca pe o fată vorbăreață, comunicativă și optimistă.

De asemenea, i-a desenat corpul mai mic decât capul, ”văzând-o” mai matură, cerebrală, calculată. Gheorghe Dincă nu i-a desenat urechile, scrie Antena 3.

Pe Luiza Melencu a notat-o ”prima”. În desen, fata pare să fie desculță, îmbrăcată de casă.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de DIICOT pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol, profanare de cadavre.

”Am întrebat-o dacă are prietene care fac sex pe bani”

Monstrul recunoaște că a întrebat-o direct pe fată dacă are prietene care fac sex pe bani, iar urmarea este terifiantă.

„După ce am pornit mașina de pe loc am și întrebat-o dacă face naveta la Dioști, ea zicându-mi că a venit la Caracal să scoată bani de la un bancomat, dar acei bani nu au sosit din afara țării. Eu auzind că a vorbit de bani, am întrebat-o dacă are prietene ce fac sex pe bani, ea zicând că are.

Atunci, eu am scos din portofel, în timpul deplasării cu mașina, 20 lei și am întins mâna dreaptă către ea, dar (ea) nepunând mâna pe bani. Eu i-am pus pe bancheta din spate a mașinii și a zis ce este cu ei, eu zicându-i că doresc și eu un sex oral. A început să salte tonul și mi-a zis că ea nu face niciun sex, că este fată mare. Eu am zis că doar oral și i-am mai pus încă 50 lei pe bancheta din spate”, continuă relatarea lui Dincă.

Publicat: 17 Jan. 2020, 08:19 News
Pe aceeași temă