Audieri de ultima ora in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu. Politistii si procurorii, audiati

Publicat: 22 Aug. 2019, 09:30 Ciao.ro

Politistii si procurorii care au reactionat extrem de greu dupa apelurile Alexandrei Măcesanu la 112 vor fi audiati in cursul zilei de joi, de catre procurorii Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie.

Noi detalii despre crimele din Caracal. Polițiștii care au acționat în zilele de 24 iulie (ziua în care Alexandra a dispărut) și 25 iulie, ziua în care Alexandra a sunat la 112.

Noi detalii despre crimele din Caracal

Liviu Vasilescu, procurorul de la DIICOT Craiova este cap de listă în audieri. De asemenea, cuplul Mirea, fostul șef al Poliției Caracal și soția acestuia care era comisa- șef la Secția de Poliție Osica de Sus și avea în surbordine postul de Poliție de la Dobrosloveni, vor fi audiați tot astăzi, conform antena3.ro.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00, atunci când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul. Expertiza INML a stabilit că fragmentele osoase găsite în locuinţa lui Dincă aparţin Alexandrei.

De asemenea, el susţine că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie. Dincă susţine că a incinerat corpul Luizei, iar fragmentele osoase le-a aruncat lângă o pădure, însă expertiza INML nu a putut stabili un profil ADN.

Publicat: 22 Aug. 2019, 09:30 Ciao.ro
Pe aceeași temă