Părintele Efrem de la Mănăstirea Dervent a slăbit 12 kilograme! Iată ce dietă are și ce nutriționist se ocupă de el – Exclusiv!

Publicat: 22 aug. 2019, 09:50 Autor: Grigoriev Gabriela General

Părintele Efrem de la Mănăstirea Dervent s-a pus serios pe slăbit! Acesta și-a luat nutriționist personal care i-a creat o dietă personalizată.

Părintele Efrem de la Mănăstirea Dervent s-a apucat de dietă, în urmă cu câteva luni, când a văzut că are nici mai mult, nici mai puțin de 120 de kilograme. Mai mult, s-a trezit și cu niște probleme de sănătate destul de serioase.

Părintele Efrem cântarea 120 de kilograme

Efrem Băndarică, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari în rândul bisericii, care-și petrece ore în șir zilnic în bucătărie gătind, a avut ambiția să țină dieta ca la carte și a reușit, în doar câteva luni, să slăbească 12 kilograme. Cel care l-a ajutat cu dieta personalizată este Robert Cercel, un nutriționist celebru din Constanța.

“Intr-adevăr țin o dietă personalizată pe care mi-a dat-o Robert Cercel. Aveam 120 de kilograme și nu mă simțeam bine. La analize mi s-a descoperit și un început de diabet și m-am cam speriat. Când este vorba despre sănătate trebuie să fim atenți. Robert mi-a făcut o dietă cu mai multe variante, să pot să-mi aleg, și în funcție de post. Am reușit să slăbesc 12 kilograme deocamdată. Cât vreau să mai slăbesc? Nu știu, cât o vrea Dumnezeu. Nu îmi este greu să urmez acest program alimentar chiar dacă gătesc toată ziua. Eu nu sunt pofticios de fel. Și, la cât gătesc, mă satur cu mirosul, nu-mi mai trebuie să și mănânc”, a declarat Părintele Efrem Băndarică, în exclusivitate, pentru ciao.ro.

 Părintele Efrem a slăbit 12 kilograme

Robert Cercel a lucrat cu mai multe persoane publice, printre ele numărându-se Tania Budi, Dorian Popa sau Liviu Vârciu. În curând însă, celebrul nutriționist o va ajuta și pe Silvana Rîciu să slăbească, artista chinuindu-se de ani buni, cu diverse diete, să scape de surplusul de kilograme. “Pe Robert l-am recomandat și Silvanei Rîciu, pentru că și ea își dorește să slăbească sănătos și frumos. Din toamnă va fi și ea la dietă”, ne-a mai spus părintele Efrem.

Călugărul Efrem Băndărica este un bucătar desăvârșit, el lansându-și în trecut și o carte intitulată „Bucate Mănăstirești din Cuhnia de la Dervent”.

 

Publicat: 22 aug. 2019, 09:50 Autor: Grigoriev Gabriela General
Pe aceeași temă