Matusa lui Adrian Lipan, tanarul care si-a dat foc in masina, in Medgidia, spune tot adevarul: „Sper ca Dumnezeu vede si il pune sa plateasca”

Publicat: 22 Aug. 2019, 10:37 News 4

Intreaga Romanie s-a cutremurat ieri, dupa ce un tanar si-a luat viata, din cauza ca nu mai suporta comportamentul tatalui sau.

Familia lui Adrian Lipan se cearta. Mesajele incredibile ale parintilor lui Adrian Lipan. Dupa acest incident tragic, mama lui Adrian Lipan, tanarul care si-a dat foc in masina lui dupa ce a lasat un mesaj de adio pe Facebook, a scris la randul ei un mesaj tulburator.

Familia lui Adrian Lipan se cearta

Matusa lui Adrian Lipan

Foarte multe persoane au reactionat la mesajul de adio al tanarului, atat cunoscuti, cat si straini. Unul dintre acestia a scris „Dumnezeu sa il ierte”, crezand ca a decedat in urma incendiului provocat, moment in care mama lui Adrian a intervenit.

„Copilu meu nu a murit, nu poti sa spui asa ceva”, a scris aceasta, pe Facebook. Si tatal acestuia a reactionat, reusind sa stranga rapid un val de critici din partea tuturor.

„Cu acordul și permisiunea voastră acest «nenorocit» de tată care azi a înțeles că timp de 26 de ani a crescut un șarpe nu un copil. Cei care vor să audă adevărul mă pot contacta cînd vor Aviz viitorilor părinți”, a scris tatal lui Adrian Lipan pe Facebook.

„Ești fratele meu, dar tu ai distrus copilul . Nu meritai să ai așa o minune de copil. Sper că Dumnezeu vede şi pune pe fiecare să plătească pe măsura faptelor”, a scris o femeie care se presupune ca ar fi sora barbatului.

Baiatul a iesit din masina dupa ce si-a dat foc dar a fost prea tarziu pentru el, avea deja arsuri pe 80% din corp si n-a mai rezistat pana a ajuns Salvarea.

Adrian Lipan din Medgidia a postat un mesaj de adio pe Facebook chiar inainte sa-si dea foc in masina. Filmuletul cu el i-a socat pe toti cei care il cunosteau.

Publicat: 22 Aug. 2019, 10:37 News 4
Pe aceeași temă