Prognoza meteo: Canicula parjoleste Romania. Cate grade se anunta si in ce zona va fi potop, cand lovesc furtunile

Publicat: 22 aug. 2019, 09:42 Autor: Loredana News 4
Prognoza meteo: Canicula parjoleste Romania. Cate grade se anunta si in ce zona va fi potop, cand lovesc furtunile

Vremea se mentine deosebit de calda si joi, iar aerul devine irespirabil. Meteorologii anunta 36 de grade la umbra in Lunca Dunarii.

Canicula parjoleste Romania. Racoare va fi la munte, unde, spre seara, sunt asteptate averse si descarcari electrice. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), vremea se va menţine călduroasă, joi, în cea mai mare parte a ţării, pe suprafeţe mici caniculară la amiază în zonele de câmpie din sud şi sud-vest, iar disconfortul termic va fi ridicat.

Prognoza meteo: Canicula parjoleste Romania

Canicula parjoleste Romania

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara când se vor semnala averse şi descărcări electrice, pe arii restrânse îndeosebi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile estice şi sud-estice.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 de grade în nordul Moldovei şi 36 de grade în Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 şi 24 de grade, uşor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 10 grade, unde izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Nici vineri nu scăpăm de potop. Vremea va fi în continuare călduroasă în cea mai mare parte a ţării, izolat caniculară după-amiaza în zonele de câmpie din sud-vest şi sud, unde disconfortul termic va fi ridicat.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara, când pe arii restrânse se vor semnala averse şi descărcări electrice, cu precădere în zonele de munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile estice şi sud-estice.

Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade în Bucovina şi 35 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 şi 23 de grade, uşor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 8 grade, unde vor fi condiţii de ceaţă.

Publicat: 22 aug. 2019, 09:42 Autor: Loredana News 4
Pe aceeași temă