Parintii baiatului care si-a dat foc in masina au fost dusi la Politie! Tatal, pe care Adrian il considera vinovatul moral pentru sinucederea sa, nu poate fi acuzat de nimic!

Publicat: 23 Aug. 2019, 10:44 Ciao.ro

Adrian Lipan era inginer electrician naval şi lucrase pe un vas de croazieră, dar tatal sau l-a adus in pragul sinuciderii.

Parintii baiatului care si-a dat foc in masina au fost dusi la Politie! Cazul baiatului de 25 de ani din Medgidia care s-a filmat inainte sa-si dea foc in masina a socat o tara intreaga iar acum Politia a demarat o ancheta.

Adrian Lipan a filmat si distribuit pe pagina lui de Facebook un filmulet cu el in masina cu doar cateva minute inainte sa isi dea foc. Baiatul l-a acuzat pe tatal sau ca l-a distrus psihic si ca este un betiv. Motivele pentru care baiatul s-ar fi sinucis dandu-si foc sunt ca tatal sau il jignea mereu si niciodata nu l-a incurajat si avea un comportament violent fata de el. Ceea ce a urmat dupa postarea filmuletului pe pagina sa de Facebook pare rupt din filmele de groaza. Adrian a stropit intreaga masina cu benzina si chiar si pe el si si-a dat foc, dar nu inainte de a-si pune telefonul, portofelul si ochelarii departe de masina. Nemaiputand sa indure chinurile si durerile groaznice pe care le avea in timp ce ardea Adrian Lipan a reusit sa iasa din masina si sa fie gasit de un localnic langa masina reusind sa mai spuna doar atat: „Apa, apa”.

La fata locului a ajuns rapid si o Salvare insa baiatul de 25 de ani avea deja arsuri grave pe 80% din suprafata corpului. Medicii l-au transportat de urgenta la spital, acolo unde a murit cateva ore mai tarziu. Dupa aceasta sinucidere Politia a demarat o ancheta si i-a chemat pe parinti la audieri.

Parintii baiatului care si-a dat foc in masina au fost dusi la Politie!

Poliţia a deschis ancheta în cazul morţii tânărului Adrian Lipan, care era inginer electrician naval şi lucrase pe un vas de croazieră. Părinţii săi au fost chemaţi la Poliţie şi audiaţi ca martori. Ei au fost întrebaţi dacă au vreo suspiciune legată de moartea băiatului. Oficial, tatăl, învinovăţit de Adrian în mesajul său de adio, nu poate fi acuzat de nimic.

Adrian Lipan si-a acuzat tatal ca l-a adus intr-o stare psihica in care nu-i mai ramane nimic de facut decat sa se sinucida. „Ştiu că sunt un laş pentru ceea ce fac, dar nu mai pot. Tatăl meu m-a adus la un nivel la care nu credeam că o să ajung. De zece ani, el tot aceleaşi jigniri şi critici le are la adresa mea. Niciodată nu m-a apreciat şi nu mi-a zis nişte vorbe care să mă îndrume. De fiecare dată, numai critici şi înjurături. Este un alcoolic incredibil. Toată ziua bea şi nu face altceva. De când este plecat în Italia, parcă a înnebunit de tot. Numai să bea, să înjure, să ţipe şi să îşi bată joc de mine. Nu mai pot. Am încercat prin mai multe metode să scap de el, să plec pe mare, dar nu am reuşit. Nu este de mine. Acum, până să reuşesc să intru la armată, deja m-a distrus mental. Nici nu ştiu ce să mai fac. Nici nu îmi găsesc vorbele să îmi iau la revedere faţă de voi. Îmi cer scuze, mamă, pentru ce am făcut, dar nu mai pot. Nu pot să mai rezist. Îmi pare rău“, a spus băiatul, cu vocea înecată în lacrimi.

Ceea ce a urmat imediat dupa aflarea vestii mortii sale a socat la fel de mult ca si gestul sau. Tatal baiatului care tocmai a aflat ca fiul sau murise nu a parut deloc indurerat si l-a jignit pe fiul sau intr-o postare pe Facebook. „Cu acordul şi permisiunea voastră acest „nenorocit „de tată care azi a înţeles că timp de 26 de ani a crescut un şarpe, nu un copil. Cei care vor să audă adevărul mă pot contacta cînd vor. Aviz viitorilor părinţi“ a fost postarea barbatului pe Facebook.

Atitudinea tatălui, deloc îndurerat, a provocat un val de indignare şi mai mare. Inclusiv sora tatălui, mătuşa lui Adrian, a scris luând apărarea băiatului: „Eşti fratele meu, dar nu meritai aşa minune de copil. Dumnezeu le vede şi le va plăti pe toate“. Singura care i-a spus lui Adrian că tatăl lui îl iubeşte, în felul lui, a fost verişoara primară, Dariana, contrazisă imediat de ceilalţi, cunoscuţi şi necunoscuţi.

Publicat: 23 Aug. 2019, 10:44 Ciao.ro
Pe aceeași temă