Tragedie imensă! Unchiul lui Helmuth Duckadam s-a spânzurat. Cum a fost găsit de medicii legiști

Publicat: 17 May. 2021, 11:44 Arhiva

O tragedie imensă s-a petrecut în familia lui Helmuth Duckadam. Unchiul bărbatului, care avea vârsta de 83 de ani, s-a spânzurat. Cum a fost găsit de către medicii legiști este șocant.

Durere fără margini în familia celebrului Helmuth Duckadam. Unchiul acestuia, care avea vârsta de 83 de ani, a fost găsit spânzurat la intrarea din casă. Vecinii acestuia au sesizat faptul că în cursul zilei de duminică, orele 16:40, un eveniment a avut loc. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat, după ce pompierii voluntari au intrat în locuință, arată Antena 3. Bărbatul în vârstă de 83 de ani locuia singur. Incidentul a avut loc în județul Arad, acolo unde unchiul fostului pare portar locuia singur. Acesta era fratele tatălui său.

”Duminică, 16.05.2021 ora 16:40 am fost solicitați pentru a interveni într-o locuință din localitatea Șagu. Un vârstnic a recurs la metode de suicid prin autoasfixiere în urma gândurilor ce îl măcinau. La fața locului am intervenit alături de 10 voluntari, aceștia deplasându-se la locul intervenției cu mijloace personale. Trei voluntari au ajuns la fața locului cu câteva clipe înaintea detașamentului SMURD din Vinga, dar a fost prea târziu. Manevrele de resuscitare conform protocolului nu au mai putut să îi salveze viața”, au precizat Pompierii Voluntari din Șagu.

 

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 17 May. 2021, 11:44 Arhiva
Pe aceeași temă