Tragic! O vloggeriță de 24 de ani a murit, după ce s-a aruncat de la etajul 14 al unui bloc

Publicat: 10 Jun. 2021, 12:38 Arhiva

Un eveniment tragic a avut loc recent. O tânără în vârstă de 24 de ani, vloggeriță, s-a aruncat de la etajul 14 al unui bloc. Fata, cunoscută pe rețelele de socializare, a lăsat în urmă un bilet de adio.

Momentul cumplit a avut loc miercuri seara, în jurul orei 22:30. Înainte ca tânăra în vârstă de 24 de ani să se arunce de la etajul al 14-lea al unui bloc din Republica Moldova, aceasta a postat pe rețelele de socializare un mesaj, ”Sfârșit”, în dreptul unei imagini cu fundal negru. Aceasta locuia alături de iubitul ei, însă bărbatul nu se afla în compania ei în seara tragediei.

Nu se cunoaște motivul pentru care vloggerița de 24 de ani s-a aruncat de la etaj, însă a lăsat un bilet de adio celor apropiați cerându-le iertare.

Oamenii legii au transmis: ”La examinarea de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost, decât cele caracteristice căderii de la înălțime. Din discuțiile cu vecinii, certuri, scandaluri nu au auzit”, scrie protv.md. În acest caz a fost inițial un proces penal.

Moarte învăluită în mister: nimeni nu se aștepta la acest gest! Tânăra era o persoană veselă și îndrăgită de oameni

Tânăra era extrem de cunoscută în mediul online, având peste 100.000 de urmăritori. În urma auzirii veștii tragice, multe persoane au transmis mesaje de condoleanțe pe pagina ei. Totuși, o parte dintre urmăritorii care au scris mesaje susțin faptul că tânăra de 24 de ani ar fi fost o persoană veselă și îndrăgită de cei din jur.

”Doamne, nu am cuvinte!”, ”Îmi pare rău pentru mama ei ??..”, ”Dumnezeu sa te ierte”, ”Coincide data morții cu anul ei, 1996 cu 09.06 ??? Doamne ferește. Dumnezeu să o aibă în paza lui ?nu o cunoșteam personal, dar am rămas șocată. De ce a făcut asta? Cu siguranță avea ceva pe suflet ??? viața este grea și trebuie trăită”, ”Mi se rupe inima de durere”, ”Drum lin spre cer… Păcat că atât de devreme ai ales să renunți, tragedie pentru cei dragi, odihnă veșnică!”, ”Îmi pare rău ca nu a putut trece peste greutăți, chiar speram sa nu fie adevărat…”, sunt o parte din mesajele primite. De asemenea, câțiva dintre utilizatori susțin că fata nu s-ar fi sinucis, ci o altă persoană i-ar fi dorit moartea.

Sursă foto: Instagram

Publicat: 10 Jun. 2021, 12:38 Arhiva
Pe aceeași temă