Scene șocante în Timișoara: un tânăr a fugit gol, a urcat într-un bloc și s-a aruncat de la etajul 6

Publicat: 03 Mar. 2021, 10:01 Arhiva

Un incident șocant a avut loc în Timișoara. Un tânăr a fugit din locuința sa, fără să poarte articole vestimentare, a urcat într-un bloc și s-a aruncat de la etajul al șaselea. Evenimentul a avut loc în noaptea de luni spre marți.

Scene șocante au avut loc în Timișoara: un tânăr s-a sinucis în noaptea de luni spre marți. Băiatul în vârstă de 23 de ani a fugit dezbrăcat din locuința sa, la ora 04:00 dimineața și a intrat într-un bloc vecin. A urcat până la etajul șase, a forțat ușa de la intrarea în spălătorie și s-a aruncat în gol. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a afla de ce tânărul a ajuns să se sinucidă, arată stirileprotv.ro.

O altă tragedie s-a produs în Timișoara anul trecut, în luna octombrie

O altă tragedie s-a produs în Timișoara anul trecut, în luna octombrie, când un medic s-a sinucis, lăsând în urmă un bilet de adio. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 61 de ani.

Un medic care activa în cadrul Spitalului Municipal Timișoara și-a pus capăt zilelor în cursul serii de miercuri. Bărbatul în vârstă de 61 de ani s-a împușcat în cap cu un pistol cu glonț, chinezesc, iar în urma sa a lăsat un bilet de adio, arată Stirileprotv.ro.

Persoana care l-a găsit fără suflare în casă a fost chiar soția medicului, în jurul orei 19:00. Medicul, care era specialist în chirurgie toracică, și soția lui locuiau aproape de centrul orașului. Femeia a sunat panicată la 112, iar polițiștii care au ajuns la domiciliu ar fi găsit chiar și un bilet de adio prin care și-ar fi explicat gestul. Medicii legiști au preluat corpul bărbatului pentru autopsie. Mai mult decât atât, motivul pentru care bărbatul avea armă în casă era pentru că activa și ca instructor de tir, arată sursa citată anterior.

Sursă foto: pixabay

Publicat: 03 Mar. 2021, 10:01 Arhiva
Pe aceeași temă