Șocant! Angelina Jolie ar fi angajat în urmă cu 20 de ani un asasin profesionist ca să o ucidă

Publicat: 25 mart. 2021, 14:43 Autor: Andreea Voicu Vedete

O dezvăluire incredibilă din viața celebrei actrițe Angelina Jolie! În urmă cu 20 de ani, ea ar fi angajat un asasin profesionist ca să o ucidă, dar totul a luat o întorsătură incredibilă.

Angelina Jolie este, cu adevărat, una dintre cele mai populare actrițe din industria cinematografică. Dedicarea față de cariera sa, dar și față de familie, în general, referitor la creșterea copiilor, a ținut-o mereu pe primele pagini ale publicațiilor. Și să nu mai spunem și de dezvăluirile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, dar și despre divorțul greu față de fostul partener, Brad Pitt!

Angelina Jolie ar fi angajat în urmă cu 20 de ani un asasin profesionist ca să o ucidă, spunând că i s-ar părea mai ușor decât să se sinucidă ea. Dar actrița a avut parte de surpriza vieții. La vârsta de 26 de ani, Angelina avea o serie de gânduri negre și întunecate și era pe cale să se sinucidă. Dar actrița s-a gândit că ar fi mai bine să angajeze o persoană să facă acest lucru – și anume să o omoare: „O să pară nebunie curată, dar a existat un moment în viaţa mea în care voiam să plătesc pe cineva ca să mă omoare”.

Persoana angajată pentru a o omorî i-a dat o șansă să se gândească, așa că la o lună distanță, în viața actriței s-au produs lucruri bune. Chiar ea a declarat în 2001: „Persoana pe care am contactat-o mi-a vorbit foarte blând şi mi-a propus să stau o lună şi să reflectez la ceea ce-i propusesem. Şi, după o lună, lucrurile s-au schimbat în viaţa mea şi uite cum am supravieţuit eu şi chestiei ăsteia! Când te sinucizi, cei din jurul tău încep să se simtă vinovaţi că n-au putut face ceva pentru a împiedica sinuciderea. Când eşti omorât, nimeni nu se mai simte vinovat, nu mai poartă această povară. Omorârea părea mai simplă decât sinucirea”, a declarat Angelina, arată Ok Magazine.

Angelina Jolie a recunoscut motivul pentru care a divorţat de Brad Pitt

În 2016, Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au separat, însă niciunul nu a vorbit despre un motiv concret care a dus la ruptură. Într-un interviu recent acordat publicaţiei Vogue India, actriţa a spus adevărul în legătură cu separarea de Brad Pitt, cu care a format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Timp de aproape 12 ani, cuplul Brangelina, a fost un adevărat simbol pentru tineri din toată lumea. Visul frumos s-a spulberat în septembrie 2016, când cuplul a anunţat separarea, divorţul finalizându-se în aprilie 2019. De atunci, actriţa a evitat să vorbească prea multe despre acest episod deși a fost întreabată de foarte multe ori ce s-a întâmplat cu adevărat.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 25 mart. 2021, 14:43 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×