Cel mai scump divorț? Câți bani au cheltuit Angelina Jolie și Brad Pitt până acum

Publicat: 31 mart. 2021, 13:45 Autor: Andreea Voicu Vedete

”Podiumul” divorțurilor. Angelina Jolie și Brad Pitt sunt pe cale să aibă cel mai scump divorț pe care l-a văzut vreodată Hollywoodul. Cei doi au scos din buzunare o sumă uriașă pentru a rupe un act!

Încă din anul 2016, din luna septembrie, până în prezent, atât Angelina Jolie, cât și Brad Pitt au băgat mâinile adânc în buzunar pentru divorț. Se pare că cei doi au scos până acum câte un milion de dolari, iar „războiul” nici nu s-a încheiat! Ba mai mult decât atât, actorul Brad Pitt dorește 50% din timp pentru a-l petrece cu cei mici, pe când Angelina Jolie vrea custodie totală asupra lor, arată Ok Magazine.

Experții spun că ar putea fi cel mai scump divorț din istoria Hollywoodului. Avocații celor doi încasează bani mulți și chiar au angajat și un judecător privat pe care îl plătesc cu 1000 de dolari pe oră.

Angelina Jolie a recunoscut motivul pentru care a divorţat de Brad Pitt

În 2016, Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au separat, însă niciunul nu a vorbit despre un motiv concret care a dus la ruptură. Într-un interviu recent acordat publicaţiei Vogue India, actriţa a spus adevărul în legătură cu separarea de Brad Pitt, cu care a format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Timp de aproape 12 ani, cuplul Brangelina, a fost un adevărat simbol pentru tineri din toată lumea. Visul frumos s-a spulberat în septembrie 2016, când cuplul a anunţat separarea, divorţul finalizându-se în aprilie 2019. De atunci, actriţa a evitat să vorbească prea multe despre acest episod deși a fost întreabată de foarte multe ori ce s-a întâmplat cu adevărat.

Recent, în interviul acordat Vogue India, Jolie a declarat: „Am divorţat pentru bunăstarea familiei. A fost o decizie bună. Continui să mă concentrez pe vindecarea lor (n.r. a copiilor)”.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 31 mart. 2021, 13:45 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×