Angelina Jolie a recunoscut, în sfârşit, motivul pentru care a divorţat de Brad Pitt! Nimeni nu se aștepta la asta

Publicat: 24 iun. 2020, 13:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete

În 2016, Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au separat, însă niciunul nu a vorbit despre un motiv concret care a dus la ruptură. Într-un interviu recent acordat publicaţiei Vogue India, actriţa a spus adevărul în legătură cu separarea de Brad Pitt, cu care a format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Timp de aproape 12 ani, cuplul Brangelina, a fost un adevărat simbol pentru tineri din toată lumea.

Visul frumos s-a spulberat în septembrie 2016, când cuplul a anunţat separarea, divorţul finalizându-se în aprilie 2019. De atunci, actriţa a evitat să vorbească prea multe despre acest episod deși a fost întreabată de foarte multe ori ce s-a întâmplat cu adevărat.

Recent, în interviul acordat Vogue India, Jolie a declarat: „Am divorţat pentru bunăstarea familiei. A fost o decizie bună. Continui să mă concentrez pe vindecarea lor (n.r. a copiilor)”.

Speculațiile cu privire la cuplul Brangelina i-au afectat pe copii

„Unii au profitat de tăcerea mea, iar copiii au văzut în mass-media minciuni despre ei, dar eu le-am amintit că doar ei cunosc adevărul. De fapt, sunt toţi şase copii curajoşi şi puternici”, a declarat emoţionată actriţa.

Vedeta a mai vorbit şi despre bucuria de a fi mamă, despre „calea frumoasă de a deveni o familie”.

Brad Pitt, despre despărțirea de Angelina Jolie

Brad Pitt a vorbit pentru prima oară despre iadul prin care a trecut. După perioada tulbure, în care a băut ca să uite, să nu mai sufere, actorul a apelat la Alcoolicii Anonimi. Timp de 18 luni a frecventat aceste întâlniri.

”Îi vezi pe toți acești oameni în jurul tău, fiind deschiși și sinceri, într-un fel despre care nici măcar nu credeai că e posibil’, a povestit el pentru New York Times. ‘Era acel spațiu sigur, unde nu erai judecat și unde nu te judecai”, a mai povestit el despre aceste întâlniri.

Vedeta povestește că a fost eliberator să-și expună părțile sale urâte.

Publicat: 24 iun. 2020, 13:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă