Angelina Jolie, declarații răvășitoare: ”Simt cum se topeşte uşor gheaţa şi cum sângele începe să-mi pompeze iar în vene”

Publicat: 23 mart. 2021, 10:32 Autor: Andreea Voicu Vedete

Angelina Jolie a făcut o serie de declarații răvășitoare, la cinci ani de la divorțul de actorul Brad Pitt. Actrița și-a îndreptat întreaga atenție asupra copiilor, pentru educația și bunăstarea lor. Chiar dacă până cum Angelina Jolie nu a ajuns să fie fericită așa cum își dorește, vedeta lucrează la acest lucru.

Angelina Jolie a vorbit despre perioada în care se află, la cinci ani de la separarea de actorul Brad Pitt. Vedeta a ajuns la aproape 50 de ani, iar în acest moment pune accent pe creșterea copiilor lui.

„Nu ştiu dacă sunt fericită. Ultimii ani au fost destul de dificili. M-am concentrat pe vindecarea familiei. Încep să îmi revin, să simt cum se topeşte uşor gheaţa şi cum sângele începe să-mi pompeze iar în vene. Dar n-am încheiat procesul. Nu sunt încă în acel stadiu. Însă plănuiesc să ajung într-un stadiu fericit al vieţii mele”, a mărturisit Angelina Jolie pentru Vogue.

„De-abia aştept să fac 50 de ani! Am impresia că voi atinge apogeul după ce voi împlini această vârstă! Cu toate că, zilele trecute, când ne jucam pe trambulină, copiii mi-au spus să mă dau jos imediat ca să nu mă rănesc. Atunci mi-am dat seama cum, până mai ieri, jucam în filme de acţiune, iar acum mă atenţionează copiii să am grijă să nu mă lovesc. Am impresia că-mi lipsesc toate calităţile pentru a fi o mamă tradiţională, care stă acasă cu copiii. Îmi iese treaba doar pentru că copiii sunt foarte flexi­bili şi mă ajută, dar nu mă pricep deloc la aşa ceva. E o mare chestie dacă mă ac­ceptă, ştiţi? Acest aspect e important pentru mulţi părinţi, însă devine crucial mai ales dacă ai copii adoptaţi. Şi ei trebuie să te aleagă pe tine, nu numai invers”, a adăugat actrița, arată Spynews.

Angelina Jolie a recunoscut motivul pentru care a divorţat de Brad Pitt

În 2016, Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au separat, însă niciunul nu a vorbit despre un motiv concret care a dus la ruptură. Într-un interviu recent acordat publicaţiei Vogue India, actriţa a spus adevărul în legătură cu separarea de Brad Pitt, cu care a format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Timp de aproape 12 ani, cuplul Brangelina, a fost un adevărat simbol pentru tineri din toată lumea. Visul frumos s-a spulberat în septembrie 2016, când cuplul a anunţat separarea, divorţul finalizându-se în aprilie 2019. De atunci, actriţa a evitat să vorbească prea multe despre acest episod deși a fost întreabată de foarte multe ori ce s-a întâmplat cu adevărat.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 23 mart. 2021, 10:32 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă