Angelina Jolie nu a terminat procesul cu Brad Pitt. Este pregătită să aducă dovezi de violență domestică

Publicat: 19 mart. 2021, 09:50 Autor: Andreea Voicu Vedete

Când toată lumea credea că Angelina Jolie și Brad Pitt au ”căzut” la un acord, adevărul este cu totul altul. Celebra actriță este pregătită să aducă în prim-plan violența domestică la care ar fi fost supusă de fostul soț, în fața instanței, iar aceasta i-ar pune pe copii să dea mărturii la tribunal.

Vedeta din ”Maleficent”, Angelina Jolie, nu poate trece peste momentele grele pe care le-a trăit alături de Brad Pitt. După patru ani de la divorț, actrița vine cu dovezi în instanță și se pare că i-ar pune pe copii să dea mărturii la tribunal în privința actelor de violență domestică. Tatăl celor șase copii a fost investigat de autorități și a fost găsit nevinovat de vreun abuz asupra vreunuia dintre copii, dar ea spune că are dovezi care arată că Brad Pitt ar fi fost violent.

„În ultimii patru ani și jumătate anumite dezvăluiri făcute de Angelina ce au fost revizuite și declarate nejustificate. Copiii au fost folosiți de Angelina pentru a-l răni pe Brad înainte și ultima decizie reprezintă acel comportament. Aceste dezvăluiri de documente făcute de al patrulea sau al cincelea set de avocați a fost făcută pentru a-l răni pe Brad”, a spus o sursă, arată Verdict.

Angelina Jolie a recunoscut motivul pentru care a divorţat de Brad Pitt

În 2016, Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au separat, însă niciunul nu a vorbit despre un motiv concret care a dus la ruptură. Într-un interviu recent acordat publicaţiei Vogue India, actriţa a spus adevărul în legătură cu separarea de Brad Pitt, cu care a format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Timp de aproape 12 ani, cuplul Brangelina, a fost un adevărat simbol pentru tineri din toată lumea. Visul frumos s-a spulberat în septembrie 2016, când cuplul a anunţat separarea, divorţul finalizându-se în aprilie 2019. De atunci, actriţa a evitat să vorbească prea multe despre acest episod deși a fost întreabată de foarte multe ori ce s-a întâmplat cu adevărat.

Recent, în interviul acordat Vogue India, Jolie a declarat: „Am divorţat pentru bunăstarea familiei. A fost o decizie bună. Continui să mă concentrez pe vindecarea lor (n.r. a copiilor)”.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 19 mart. 2021, 09:50 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×