Incredibil! Gestul făcut de Angelina Jolie față de un cadou foarte scump primit de la Brad Pitt. Ce a decis actrița să facă cu el

Publicat: 08 feb. 2021, 09:24 Autor: Andreea Voicu Vedete

Gestul făcut de Angelina Jolie i-a lăsat pe foarte mulți cu gurile căscate: fosta soție a lui Brad Pitt a luat decizia de a vinde un cadou extrem de scump pe care l-a primit de la actor, din timpul mariajului.

Se pare că este vorba despre un tablou care are, pe lângă o valoare sentimentală, și o valoare de milioane de dolari. Este vorba despre un tablou pictat de Winston Churchill în 1943, ce îi era destinat lui Franklin D. Roosevelt. Fostul soț, actorul Brad Pitt, i-a făcut acest cadou în trecut. Și unde mai pui faptul că odată vândut, Angelina Jolie va putea intra în posesia unei sume amețitoare! Christie Auction a dezvăluit că actrița va pune la licitație tabloul făcut în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în 1943. Valoarea tabloului este estimată la suma între 2.1 milioane de dolari – 3.4 milioane de dolari. Piesa de artă o deține încă din anul 2011, când atunci a fost cumpărată cu suma de 2,95 milioane de dolari.

Angelina Jolie a recunoscut motivul pentru care a divorţat de Brad Pitt

În 2016, Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au separat, însă niciunul nu a vorbit despre un motiv concret care a dus la ruptură. Într-un interviu recent acordat publicaţiei Vogue India, actriţa a spus adevărul în legătură cu separarea de Brad Pitt, cu care a format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Timp de aproape 12 ani, cuplul Brangelina, a fost un adevărat simbol pentru tineri din toată lumea. Visul frumos s-a spulberat în septembrie 2016, când cuplul a anunţat separarea, divorţul finalizându-se în aprilie 2019. De atunci, actriţa a evitat să vorbească prea multe despre acest episod deși a fost întreabată de foarte multe ori ce s-a întâmplat cu adevărat.

Recent, în interviul acordat Vogue India, Jolie a declarat: „Am divorţat pentru bunăstarea familiei. A fost o decizie bună. Continui să mă concentrez pe vindecarea lor (n.r. a copiilor)”.

Sursă foto: captură video Youtube

Sursă info: CNN

Publicat: 08 feb. 2021, 09:24 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×