Mickey Rourke impresionat de Dorel Vișan! Ce cadou i-a făcut starul de la Hollywood regizorului filmului „21 de rubini”!

Publicat: 18 oct. 2023, 09:09 Autor: Dora Bazavan Vedete

Pe 11 octombrie, într-o discretă sală de cinema din Los Angeles, starul american Mickey Rourke, nominalizat la Oscar și deținător al Globurilor de Aur, a vizionat filmul românesc „21 de rubini”, din distribuția căruia face parte. Marele actor a fost, în februarie, la Oradea, filmând împreună cu Anthony Delon, fiul legendarului Alain Delon, cu Elisabetta Pellini și cu foarte mulți actori români.

”Mickey a fost impresionat de jocul actorului român Dorel Vișan, de paleta largă pe care a abordat-o acesta în film, de nuanțe. Greu găsești la Holywood un actor capabil de un asemenea rol, de o abordare atât de profundă” a declarat Kimberly Hines, agenta oficială a lui Mickey Rourke.

Filmul urmează să ruleze în cinematografele din întreaga țară, începând cu 3 noiembrie, fiind precedat de o serie de avanpremiere, în ultima parte a lunii octombrie, în București (Băneasa și Afi Cotroceni), Oradea, Cluj, Iași, Brașov, Constanța, Timișoara. Unele proiecții se vor bucura de prezența starului american.

Mickey Rourke își dorește să ajungă la Chișinău, de 1 Decembrie

Înainte de lansarea oficială a filmului „21 de rubini” în cinematografe, unde va rula din 3 noiembrie, legendarul actor intenționează să ia parte la avanpremierele de gală, care vor avea loc în principalele orașe din țara noastră, pentru a cunoaște publicul român.

Starul de la Holywood și-a propus să viziteze mai multe orașe din România.

”Mickey crede în acest film foarte mult. E un mesaj puternic pentru lumea de azi. A înțeles foarte bine viziunea regizorului și s-a dedicat cu tot sufletul proiectului”, declară agenta oficială a lui Rourke.

Avanpremierele vor avea loc, începând cu 19 octombrie, în București, Oradea, Cluj, Iași, Timișoara, Constanța și în alte orașe din țară. Din aceste orașe, starul american va alege câteva în care să fie prezent la discuțiile cu spectatorii. Din 3 noiembrie, filmul va rula constant în cinematografe.

Aflând povestea țării noastre din lungile discuții cu regizorul, Mickey și-a manifestat intenția de a ajunge și la românii din zonele istorice, punându-se la cale, în acest sens, o proiecție de gală la Chișinău chiar în preajma Zilei Naționale a României.

 Revine în România!

Starul american, deținător al Globurilor de Aur și nominalizat la Oscar, insistă să revină în România, pentru a viziona împreună cu spectatorii români filmul “21 de rubini”, pelicula pentru care a filmat anul acesta, în februarie, la Oradea.

Mickey Rourke, pe care ne-am obișnuit să-l vedem, în ultima perioadă, doar guest star în producții comerciale, revine în forță în acest film de autor, primind provocarea de a aborda un rol greoi, chipul unui excentric diplomat american, Mandovanis, care pare să ducă în spate toată nemulțumirea și superficialitatea societății noastre.

Tensiunile politice de la sfârșitul anului 2022, o aduc pe Nina (Corina Moise) în atenția publică, numele ei fiind vehiculat pentru poziția de Procuror General al României. Numirea în această funcție depinde, însă, de Mickey Mandovanis, Secretar de Stat al Guvernului american, și de Nicoletta Delalachiessa (interpretată de Elisabetta Pellini), reprezentanta Comisiei Europene. Unul din rolurile principale din film îl interpretează îndrăgitul actor francez Anthony Delon, fiul legendarului Alain Delon.

La finalul filmărilor, Mickey Rourke i-a dăruit regizorului Ciprian Mega brățara de aur, pe care o purta la mână, ca mulțumire pentru o colaborare frumoasă.

Publicat: 18 oct. 2023, 09:09 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă