EXCLUSIV | Cristina Spătar e răsfățată la maximum de milionarul vâlcean! I-a cumpărat un Maybach de Valentine’s Day! + În ce țară fac nunta

Publicat: 15 feb. 2023, 11:03 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cristina Spătar e cu adevărat răsfățată! Soțul ei, milionarul din Vâlcea,Vicențiu Mocanu, nu știe ce să mai facă pentru a-și răsfăța soția! Nu doar că îi este alături și o susține, dar o copleșește cu tot felul de vacanțe scumpe în străinătate. Și o surprinde mereu, când se așteaptă mai puțin cu daruri care mai de care mai prețioase.

Cristina Spătar e răsfățată la maximum de milionarul vâlcean!

Chiar cu puțin timp înainte de Valentine’s Day, Cristina Spătar a primit un cadou extrem de scump din partea soțului său. Este vorba despre o mașină de lux, un Maybach. Al cărui preț este exorbitant, în jur de 300.000 de euro. Se pare că acum cei doi soți conduc amândoi același model de bijuterie pe patru roți pentru că au autoturisme la fel!

Ziua Îndrăgostiților a prins-o pe Cristina Spătar la Venezia, în compania soțului său. Acolo unde cei doi s-au răsfățat din nou și s-au relaxat, plimbându-se ca doi soți proaspăt căsătoriți și îndrăgostiți. Oprindu-se să ia masa la un restaurant specific de pește. Și făcând, bineînțeles, și puțin shopping local.

Pregătesc nunta care e posibil să aibă loc în Italia

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit civil pe 10 decembrie, la Primăria Sectorului 1. După ce regina R&B-ului a fost cerută în căsătorie într-o locație de lux din Dubai. Acolo unde a primit un frumos inel cu diamante. Cei doi soți se pregătesc să facă nunta în această vară și sunt în căutarea unei locații cu piscină care să le fie pe plac.

Se pare că mirii iau în calcul să facă nuntă în Italia. Acolo unde, cu ocazia minivacanței romantice au căutat și o locație deosebită pentru ceremonia religioasă și petrecerea de nuntă.

I-a cumpărat un Maybach de Valentine’s Day!

Cei doi copii ai Cristinei Spătar din căsătoria cu Alin Ionescu, Albert și Aida, sunt foarte fericiți pentru că mămica lor și-a găsit liniștea.

La sfârșitul anului trecut, Cristina Spătar și familia ei s-a mutat în casă nouă. Dar cei doi soți fac încă naveta București-Vâlcea deoarece soțul artistei, Vicențiu Mocanu are mai multe afaceri la Vâlcea așa că este nevoit să petreacă mai mult timp acolo.

Cine este Vicențiu Mocanu, viitorul soț al Cristinei Spătar

Vicențiu Mocanu este un cunoscut dezvoltator imobiliar datorită căruia Cristina Spătar va face naveta în Dubai pentru că afacerile familiei Mocanu se vor extinde în mare parte acolo. Așa că în curând Dubaiul va fi a doua casă a cântăreței care deja merge frecvent în Emiratele Arabe. Scopul este unul precis. Milionarul din Vâlcea se ocupă acum să demareze toate proiectele pentru a-și deschide o fabrică de materiale de construcții în Dubai.

Publicat: 15 feb. 2023, 11:03 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×