EXCLUSIV | Cristina Spătar e pe cai mari! Viitorul ei soț, milionarul din Vâlcea, îi pregătește intrarea în afaceri!

Publicat: 10 dec. 2022, 18:05 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cristina Spătar e pe cai mari! Se vorbește de ceva timp de o poveste de iubire între Regina R&B-ului, Cristina Spătar, și un om de afaceri.

Desele drumuri pe care le făcea vedeta la Vâlcea, dar și în Dubai, au dat cumva de bănuit! Săptămâna trecută, Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie de cel care o să îi devină soț în 2023. Totul s-a întâmplat într-un cadru feeric, în Dubai, alături de câțiva parteneri de afaceri de-ai celor doi viitori miri. La un restaurant de fițe, lângă un iaht impunător, cu un inel de logodnă amețitor și mulți trandafiri albi, unele dintre florile preferate ale viitoarei mirese.

Cristina Spătar e pe cai mari! Artista, cerută în căsătorie

Foarte emoționată și cu ochii în lacrimi, Cristina Spătar abia a putut răspunde cererii în căsătorie. Atmosfera era destul de feerică, iar artista se pare că a fost luată prin surprindere. Și pentru că s-a viralizat momentul cererii în căsătorie de către prietenii fericiților miri, cei doi au decis că e momentul oportun să dezvăluie și identitatea partenerului de viață al reginei R&B-ului. Care se pare că a tras lozul câștigător, cum se zice. Viitorul soț al artistei este un om de afaceri cunoscut în Vâlcea, se numește Vicențiu Mocanu și este milionar. De anul viitor, după nuntă, Cristina Spătar va purta numele de familie Mocanu.

Cine este Vicențiu Mocanu, viitorul soț al Cristinei Spătar

Vicențiu Mocanu este un cunoscut dezvoltator imobiliar datorită căruia Cristina Spătar va face naveta în Dubai pentru că afacerile familiei Mocanu se vor extinde în mare parte acolo. Așa că în curând Dubaiul va fi a doua casă a cântăreței care deja merge frecvent în Emiratele Arabe. Scopul este unul precis. Milionarul din Vâlcea se ocupă acum să demareze toate proiectele pentru a-și deschide o fabrică de materiale de construcții în Dubai.

„Nu renunț la cariera mea. Sunt foarte fericită că am întâlnit un om, un adevărat partener care să îmi iubească și copiii și pe mine și să ne respecte. Îmi tratează copiii ca pe proprii copii. Este un om deosebit și îi mulțumesc pentru asta!”, a povestit pentru Ciao.ro, Cristina Spătar.

Ce face Cristina Spătar de Anul Nou

Începutul anului 2023 sună promițător pentru Cristina Spătar care este parte din compania viitorului ei soț și se implică în afacerile pe care cei doi le au împreună și le vor derula în Dubai.

„Pe lângă proiectele muzicale pe care le am și le voi dezvolta anul viitor sunt implicată activ și în noua companie deschisă în asociere cu partenerii locali din Dubai. Companie care deschide o fabrică de producție de materiale de construcții în Dubai și dezvoltă acolo proiecte imobiliare”, a mai adăugat Cristina Spătar. Se pare că viitorul soț al Cristinei Spătar, milionarul din Vâlcea, nu este atras doar de investițiile din zona imobiliară, ci are și o academie de fotbal pe care vrea să o dezvolte pe viitor.

Artista se mută în casă nouă înainte de Crăciun

Nu doar logodna, nunta care bate la ușă și deschiderea fabricii din Dubai sunt motivele de fericire ale Cristinei Spătar. Casa pe care și-a cumpărat-o și la care a lucrat de ceva timp, pentru că și-a amenajat-o așa cum a dorit. Urmează să fie locuită pentru că vedetă se va muta în ea chiar înainte de Crăciun. Albert și Aida, cei doi copii ai Cristinei Spătar, sunt în culmea fericirii. Vor avea fiecare camera lui și spațiul pe care și-l doreau. Acolo vor împodobi bradul și se vor bucura de toate cadourile pe care urmează să le primească.

Publicat: 10 dec. 2022, 18:05 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă