Situație extrem de grea pentru Cristina Spătar. Datoriile au împins-o spre o decizie radicală

Publicat: 08 oct. 2021, 11:12 Autor: Maria Apostol Vedete

Situație extrem de grea pentru Cristina Spătar. Cântăreața a luat în calcul să plece din România din cauza problemelor cu banii care s-au tot adâncit pe perioada pandemiei. 

Cristina Spătar se gândește să plece în Anglia, iar momentan testează terenul. Ea și-a luat bilete pentru Londra, unde va sta câteva zile pentru a inspecta orașul și posibilitățile unui loc de muncă.

Situație extrem de grea pentru Cristina Spătar

Această decizie radicală s-a născut pe timpul pandemiei, când evenimentele s-au sistat, iar principala ei sursă de venit a fost afectată.

Cântăreața a mărturisit că are de plătit inclusiv un leasing la mașină, dar și chiria la apartamentul în care locuiește cu cei doi copii ai săi. Plus cheltuielile cotidiene, pe care nu le mai poate susține.

S-a gândit tot mai serios să plece din țară, a întors situația pe toate părțile și iată că acest plan este pe punctul de a fi pus în aplicare.

Toți artiștii o duc rău. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo, vom vedea. Cristina este una dintre persoanele care se află în această situație ingrată. Și anul trecut a fost greu, acum la fel. A cântărit foarte bine lucrurile și a decis să plece din țară. Are pe cineva în Anglia care o va ajuta și deja face demersurile necesare. Nu știm cât de repede sau cât de târziu se va întâmpla. Cert este că ea este foarte hotărâtă și deja merge acolo să se intereseze„, a povestit, pentru Click!, un apropiat de-al vedetei.

Cristina Spătar a rămas și fără iubit

Cristina Spătar și iubitul ei au decis în luna mai a acestui an, de comun acord, să aibă parte de o pauză în relație.

Motivele separării nu se cunosc până acum, dar cei doi par să fi rămas în relații de prietenie.

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani”, a declarat Cristina Spătar la momentul respectiv.

 

Publicat: 08 oct. 2021, 11:12 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă