Cristina Spătar și iubitul ei s-au despărțit! ”Relația mea cu Tibi e în pauză”

Publicat: 13 mai 2021, 12:47 Autor: Andreea Voicu Vedete

O nouă despărțire a avut loc în showbizul românesc. Cristina Spătar și iubitul ei au decis de comun acord să aibă parte de o pauză în relație. Recent, ea a vorbit la Antena Stars despre acest lucru din viața ei.

Schimbări în viața Cristinei Spătar în pandemie! Ea și Tibi, bărbatul pe care îl cunoaște de mult timp, au decis de comun acord să se despartă, să facă o pauză de la relație. Chiar vedeta a mărturisit la Antena Stars, în cadrul unei emisiuni, acest lucru. Însă, potrivit unor publicații, Cristina Spătar ar fi fost zărită în compania altei persoane, după despărțirea de iubitul tinerel. Motivele separării nu se cunosc până acum, dar ea și bărbatul respectiv au rămas în relații bune. Cel care i-a fost alături mult timp este cu 21 de ani mai mic decât Cristina Spătar.

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani”, a declarat Cristina Spătar la Antena Stars, după ce s-a despărțit.

Totuși, cine este bărbatul misterios în compania căruia a fost văzută Cristina Spătar? Vedeta a explicat la TV: „Nu nu, nici nu se pune problema. Persoana cu care m-ați găsit voi este doar un prieten, ne cunoaștem de vreo 15 ani. Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten. Nu e din București, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva. Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu știu, probabil o să ne mai vedem”, citează Viva.

Cel mai greu moment din viața artistei

În cadrul unei emisiuni TV, celebra artistă a mărturisit faptul că, pierderea mamei sale a fost unul dintre momentele care i-a marcat viața. Deși s-a întâmplat pe vremea când era doar o adolescență, amintirile încă sunt prezente în gândurile sale.

”Cea mai mare lovitură a fost când mama s-a îmbolnăvit de cancer. Atunci a fost cea mai mare lovitură, deși nu conștientizam la momentul respectiv. Dacă ar fi fost mama lângă mine, ar fi fostul totul mult, mult mai bine și mai ușor de depășit anumite momente. Cea mai mare lovitură a vieții mele a fost moartea mamei de cancer. Eu am avut ghinionul să fiu lângă ea și să sufăr, sora mea fiind plecată în străinătate. Chestia asta m-a marcat foarte tare”, a declarat ea în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: arhivă Ciao, capturi video

Publicat: 13 mai 2021, 12:47 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă