Cristina Spătar, mărturisiri dureroase la 5 ani de la divorțul de fostul soț: ”Pentru mine el era totul…”

Publicat: 07 ian. 2021, 09:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cristina Spătar este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Deși are zâmbetul mereu pe buze atunci când apare în public, viața artistei nu a fost deloc ușoară. De departe cel mai dureros moment a fost despărțirea de tatăl copiilor ei, pe care solista l-a iubit enorm.

La 5 ani de la separare, cântăreața a făcut noi dezvăluiri dureroase despre momentele prin care a trecut. Cristina Spătar recunoaște faptul că a trecut printr-o perioadă extrem de grea și că a suferit foarte mult, mai ales că fostul soț era singura lui familie. Mai mult, vedete explică faptul că fostul soț începuse să lipsească din ce în ce mai mult de acasă, iar atunci și-a dat seama de faptul că divorțul și separarea erau inevitabile.

Totodată, vedeta a ținut să precizeze faptul că nu și-a înșelat niciodată soțul, singura greșeală pe care o recunoaște a fost gelozia excesivă, dar acest lucru se întâmpla pentru că îl iubea foarte mult.

”A fost o perioadă mai delicată. Ultimii doi-trei ani din căsnicie și am înțeles mesajul, pentru că lipsea foarte mult. Eu am fost doar foarte geloasă. Nu l-am înșelat în viața mea și nu aș fi făcut asta. Pentru mine el era totul, pentru că eu n-am mamă. N-am pe nimeni. El și familia lui, pentru mine, erau totul”, a declarat Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni TV.

Cel mai greu moment din viața artistei

În cadrul unei emisiuni TV, celebra artistă a mărturisit faptul că, pierderea mamei sale a fost unul dintre momentele care i-a marcat viața. Deși s-a întâmplat pe vremea când era doar o adolescență, amintirile încă sunt prezente în gândurile sale.

”Cea mai mare lovitură a fost când mama s-a îmbolnăvit de cancer. Atunci a fost cea mai mare lovitură, deși nu conștientizam la momentul respectiv. Dacă ar fi fost mama lângă mine, ar fi fostul totul mult, mult mai bine și mai ușor de depășit anumite momente.

Cea mai mare lovitură a vieții mele a fost moartea mamei de cancer. Eu am avut ghinionul să fiu lângă ea și să sufăr, sora mea fiind plecată în străinătate. Chestia asta m-a marcat foarte tare”, a declarat ea în cadrul unei emisiuni TV.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 07 ian. 2021, 09:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă