FOTO. Cum arată Cristina Spătar, după ce și-a mărit posteriorul și și-a subțiat talia

Publicat: 06 Jul. 2020, 10:28 Vedete

Cristina Spătar a visat de mult timp să aibă o talie subțire și un posterior mai mare. Vedeta a fost îndrumată să își facă anumite intervenții estetice, iar aceasta a mers la medic!

Vedeta de 48 de ani a avut recent parte de o intervenție estetică pentru remodelarea taliei. Cristina Spătar a făcut lipoaspirație, iar surplusul de grăsime a ajuns în fese. Astfel, vedeta are acum un poserior mai rotunjor.

Cristina Spătar chiar a povestit despre transformările prin care a trecut, iar acum este mulțumită de trupul ei! Regina R&B a băgat mâna în buzunar pentru intervenții estetice care i-au readus zâmbetul pe buze.

Cristina Spătar și-a subțiat talia și și-a mărit posteriorul

”Mi-am făcut operaţia pentru că imediat după naştere am apelat la toate metodele posibile pentru a scăpa de surplusul de grăsime de pe abdomen şi talie, dar nu am reuşit să revin la forma iniţială. Mă simt mai liniştită, ştiind că pot să arăt chiar mai bine decât înainte. L-am ales pe doctorul estetician Călin Doboş pentru că este un adevărat profesionist şi am văzut atâtea exemple de vedete «sculptate» de el care m-au impresionat. După ce l-am cunoscut am ştiut că mă las pe mâini bune”, a spus Cristina Spătar.

Medicul vedetei a continuat și el: ”I-am făcut o liposucţie de talie, ca să îi accentuăm mijlocul, am îndepărtat grăsimea şi i-am injectat-o în fese pentru a corecta câteva imperfecţiuni. Nu a avut o cantitate mare de grăsime, iar scopul a fost să îi modelăm talia şi fesele şi să le dăm o tentă uşor mai profică, mai tonică. În cazul ei recuperarea este rapidă, fiindcă n-a fost o procedură de mare anvergură. Mă aştept ca ea deja să se poată plimba din a doua zi şi că în 4-5 zile să fie capabilă să conducă maşina singură şi să se mişte lejer prin casă. Astfel îşi reia toate activităţile de zi cu zi. Sport nu are voie să facă, decât după 6-7 săptămâni, în funcţie de cum evoluează”, arată Click.

Publicat: 06 Jul. 2020, 10:28 Vedete
Pe aceeași temă