Relatiile Cristinei Spatar. Ei sunt barbatii cuceriti de Regina R&B

Publicat: 21 aug. 2019, 19:49 Autor: Loredana Vedete

Cristina Spatar a fost curtata si a avut relatii cu barbati renumiti si de cele mai multe ori foarte bogati.

Relatiile Cristinei Spatar. Cristina Spatar a fost curtata si a avut relatii cu barbati renumiti si de cele mai multe ori foarte bogati.

Regina R&B s-a bucurat de o bogata viata mondena. Vedeta a reusit dea lungul timpului sa tina capul de afis cu viata amoroasa mai des decat cu vreun super hit.

Relatiile Cristinei Spatar: Marcel Sarbu

In 2001 cel care a şi reuşit sa ii fure inima era Marcel, proprietarul unui club din Regie. Cu acesta, vedeta a avut o relaţie cu năbădăi. Relaţia lor s-a soldat în 2002 cu un scandal de toată frumuseţea, dezlănţuit la malul mării. Cei doi amorezi petreceau într-un club din Mamaia, iar în momentul în care un bărbat i-a salutat iubita, Marcel a luat foc. Gelozia i-a întunecat raţiunea şi după câteva replici tăioase adresate Cristinei, ar fi agresat-o. Au încercat să salveze relaţia, însă în 2003, Marcel avea să iasă definitiv din viaţa ei.

Relatiile Cristinei Spatar: Fernando Enciu

Nici Fernando Enciu n-a scăpat de farmcele artistei. În 2005, Enciu era în atenţia presei, pe de o parte, prin prisma idilei cu Spătar, pe de altă parte din cauza anchetelor penale care îl vizau.

Relatiile Cristinei Spatar: Leo de la Strehaia

Deşi nu arată ca un star de cinema, Leo de la Strehaia compensează lipsa de sex-appeal cu cadouri costisitoare. Ppotrivit presei pentru scurt timp ar fi făcut şi ea parte din viaţa lui Leo.

Relatiile Cristinei Spatar: Mirco Maschio

Toţi au rămas de domeniul trecutului când credea ea că a găsit bărbatul cu care spera să-şi petreacă tot restul vieţii: Mirco Maschio, cu câţiva ani mai tânăr decât ea, chipeş şi bogat.
Dar după o poveste de dragoste care a durat doi ani de zile, Cristina parcă a uitat de iubitul frumos şi înstărit. După ce a ieşit la iveală infidelitatea Cristinei, italianul Mirco, cel care trebuia să o sărute la altar, a anulat nunta, după mai multe încercări eşuate ale vedetei de a mai repara ceva.

Iubitii Cristinei Spatar: Alexander Adamescu

Înainte să îmbrace rochia de mireasă, în 2008, artista a fost iubita, vreme de opt luni, a unui afacerist ultra-mediatizat: Alexander Adamescu, moştenitorul colosului ”Astra”, cel mai mare imperiu din asigurări. Pe perioada relaţiei cu Spătar, Adamescu locuia în Anglia mai mult decât în România, lucru care a condus la despărţirea celor doi.

Fostul sot al  Cristinei Spatar: Alin Ionescu

Alin Ionescu avea să devină bărbatul cu drepturi depline în inima ei, iar în 2009, după multe tratamente reuşea să devină mămă. Apoi, cântăreaţa s-a îndrăgostit de statutul de mămică, a mai adus pe lume încă un copil şi a ales să lase cariera pe locul doi.

Problemele aveau să o ajungă din nou. Cristina Spătar a fost devastată când soţul ei a fost arestat. Necazurile au continuat şi după ce a ieşit din închisoare.Soţul Cristinei a fost surprins în repetate rânduri în compania altor femei. S-a tot zvonit că presupusele escapade ale lui Alin îi vor duce în pragul divorţului, pana chiar s-a ajuns in acea faza.

Publicat: 21 aug. 2019, 19:49 Autor: Loredana Vedete
Pe aceeași temă