Bobby Paunescu isi petrece vacanta in Italia alaturi de fosta cucerire a lui Justin Bieber! A fotografiat-o goala pe iaht

Publicat: 21 Aug. 2019, 17:28 Vedete

După despărţirea de soţia sa, Alice Peneacă, omul de afaceri şi producătorul Bobby Păunescu a fost extrem de discret cu viaţa personală.

Bobby Paunescu in vacanta. Recent, însă, el a postat o serie de filmuleţe şi poze alături de o nouă femeie, supermodelul american Alyssa Arce.

Bobby Paunescu in vacanta

Bobby Paunescu in vacanta cu fosta cucerire a lui Justin Bieber

Aflat în vacanţă în Italia, mai exact în Sicilia, Bobby a închiriat zilele acestea, împreună cu nişte prieteni, un iach de lux.

Atât din postările lui, cât şi din cele ale prietenilor, reiese o apropiere între el şi superba Alyssa Arce, un model american în vârstă de 27 de ani, al cărei cont de Instagram este interzis minorilor.

Aflat în vacanţă în Italia, mai exact în Sicilia, Bobby a închiriat zilele acestea, împreună cu nişte prieteni, un yach de lux. Atât din postările lui, cât şi din cele ale prietenilor, reiese o apropiere între el şi superba Alyssa Arce, un model american în vârstă de 27 de ani, al cărei cont de Instagram este interzis minorilor, scrie OK Magazine.

Aceasta postează foarte multe fotografii cu ea în ipostaze sexy, iar în timpul vacanţei pe yach, în Sicilia, Miss Arce s-a lăsat fotografiată nud de către un bărbat a cărui siluetă ne face să credem că ar fi chiar Bobby. Într-una dintre filmări, un prieten ei îi observă stând pe acelaşi şezlong pe yacht şi întreabă, ostentativ: „Ce se petrece aici?”, adică… între voi.

Cine este Alyssa Arce?

Născută în Carolina de Sud, aceasta a visat încă de mică să devină model. Visul i s-a îndeplinit încă din adolescenţă, iar frumuseţea ei nu a trecut neobservată, fiind una dintre fetele alese drept Playboy Mate în 2013, pentru celebra revistă pentru adulţi. Un an mai târziu, pe vremea când Justin Bieber era încă într-o relaţie cu Selena Gomez, paparazzi surprindeau câteva ipostaze tandre, pe un yacht din Ibiza, între Justin şi nimeni alta decât Alyssa Arche. Povestea lor nu a continuat, însă Alyssa a câştigat un generos capital de imagine.

Publicat: 21 Aug. 2019, 17:28 Vedete
Pe aceeași temă