Adevăratul motiv pentru care Monica Bârlădeanu, cea mai sexy actriţă din serialul Vlad, nu a fost niciodată căsătorită!

Publicat: 09 Mar. 2020, 11:00 Vedete
Adevăratul motiv pentru care Monica Bârlădeanu, cea mai sexy actriţă din serialul Vlad, nu a fost niciodată căsătorită!

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai sexy actrițe din România. La cei 41 de ani, vedeta arată spectaculos, dar în ciuda acestui lucru, se pare că norocul nu i-a surâs în dragoste. Actrița din serialul ”Vlad” nu a fost căsătorită niciodată.

Monica Bârlădeanu, o burlăciță sexy

Monica Bârlădeanu se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră de succes și este una dintre cele mai frumoase și dorite femei din România. Natura a înzestrat-o cu un aspect fizic de invidiat, iar actrița întoarce toate privirile la fiecare apariție pe care o are. Nimic nu-i trădează vârsta și la cei 41 de ani ai săi, Monica Bârlădeanu le poate face invidioase pe multe dintre tinerele femei din showbiz.

Monica Bârlădeanu arată impecabil la 41 de ani

În ciuda faptului că întotdeauna a fost o femeie extraordinar de frumoasă, actrița nu a ajuns niciodată în fața altarului. Și nu pentru că ar fi dus lipsă de admiratori. Mai mult, Monica Bârlădeanu a recunoscut că a fost cerută de două ori în căsătorie, dar a refuzat de fiecare dată. Acum este în continuare singură și este, fără îndoială, una dintre cele mai sexy burlăcițe din România.

Monica Bârlădeanu a fost întotdeauna o apariție sexy

Cea mai lungă și cunoscută relație a vedetei a fost cu omul de afaceri Bobby Păunescu. Cei doi au fost împreună timp de opt ani, dar s-au despărțit în 2012. Decizia acestora a venit într-un moment în care multă lume se gândea deja că cei doi vor ajunge să se căsătorească. Nici Monica, dar nici Bobby, nu au dat un motiv exact care a dus la despărțirea cuplului.

Actrița, fără noroc în dragoste

Monica Bârlădeanu a încercat să-și refacă viața după despărțirea de Bobby Păunescu, dar niciuna dintre relațiile care au urmat nu au rezistat în timp. În 2013, vedeta l-a cunoscut pe Barna Nemethi, un fotograf cu 7 ani mai tânăr decât ea. Acesta este și regizor și deținea și o revistă, care a devenit cunoscută peste hotare și care se numea ”All Hollow”. Ca fotograf, Barna Nemethi și-a trecut în CV pictoriale de excepție, cu mai multe vedete de la Hollywood.

Relația dintre cei doi s-a stins fără prea mare tam-tam. În 2016, Monica Bârlădeanu a apărut alături de un celebru medic estetician, Renert Gad. Nici de data aceasta nu a fost să fie cu noroc. Monica Bârlădeanu a fost înșelată și relația s-a încheiat.

Monica Bârlădeanu, alături de fostul ei iubit, medicul Renert Gad

În prezent, frumoasa actriță nu a făcut dezvăluiri legate de viața sa personală și nici nu a fost surprinsă alături de un bărbat anume.

Publicat: 09 Mar. 2020, 11:00 Vedete
Pe aceeași temă