Monica Barladeanu s-a pozat fara machiaj. Cum arata chipul ei natural

Publicat: 22 May. 2019, 14:09 News 3

Frumoasa vedeta a avut curajul sa faca ceea ce multe alte vedete nu pot, si anume s-a pozat fara pic de machiaj.

Monica Barladeanu s-a pozat fara machiaj. Aceasta a decis sa fie sincera cu fanii sai si sa le arate cum este chipul ei natural, fara niciun strop de machiaj.

Lumea a fost socata sa vada cat de frumoasa fara niciun fel de artificiu, primind o multime de comentarii pozitive si de apreciere. Vedeta a postat poza atat pe contul de Facebook, cat si pe cel de Instagram, iar fanii au fost in delir.

Monica Barladeanu s-a pozat fara machiaj

Monica Barladeanu s-a pozat fara machiaj

„Pentru ca dupa amiaza vin poze “amenajata” de pe la petrecerea @vivaromania , sa nu uitam de unde plecam si cum aratam in real life, nemachiate, vulnerabile 👩🏻 😬P.s- singurul ‘truc’ din aceasta poza e ca abia am iesit de la o sesiune de stimulare faciala #venusviva la @avrainstitute 😉 #nomakeup #behonestwithyourself” a scris aceasta in descrierea pozei de pe Instagram.

Comentariile de apreciere nu au intarziat sa apara: „Cea mai frumoasa!”, „Săru’mâna, Bună Dimineața! Frumusețe, eleganță, sensibilitate! O zi frumoasă!🌷🌷🌷😘😘😘❤🙏👍👏”, „Esti superba! Fara machiaj pari mult mai tanara!🌹❤️😘” au fost doar cateva dintre acestea.

Monica Barladeanu a fost ospatarita la 16 ani

Monica Barladeanu a fost ospatarita la 16 ani, intr-o vara in care si-a dat seama ca mama ei nu se descurca financiar. Vedeta a marturisit ca i-a fost greu sa faca acest job, dar a ajutat-o faptul ca este tanara. Monica Barladeanu muncea 24 cu 48, dar facea fata.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a 10-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta?

Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii 90″, a spus Monica Barladeanu, potrivit Antena Stars. Monica Barladeanu, adevarul despre Ferma Vedetelor!

Publicat: 22 May. 2019, 14:09 News 3
Pe aceeași temă