Cat de mult a crescut fiica lui Catalin Crisan. Daria este absolut superba

Publicat: 22 May. 2019, 11:49 Vedete

Daria a devenit o adevarata domnisoara, care intoarce privirile oricui oriunde s-ar duce.

Cat de mult a crescut fiica lui Catalin Crisan. Daria este fiica rezultata in urma primei casnicii pe care artistul a avut-o cu Lucia Bubulac. Adolescenta are 18 ani si mosteneste talentul tatalui sau.

Insa inafara de muzica, Daria are o pasiune si pentru modelling. La cat de frumoasa si expresiva este, nici nu se putea altfel, este o bijuterie de fata, avand o naturalete care cucereste pe oricine.

Cat de mult a crescut fiica lui Catalin Crisan

Cat de mult a crescut fiica lui Catalin Crisan

Chiar daca inca este eleva, Daria Crisan este extrem de ocupata, fiind fotomodel, actrita si cantareata in timpul liber, punand pasiune in tot ceea ce face.

Daria este eleva a Liceului „Gheorghe Sincai” din Capitala, insa in ciuda programului aglomerat, este o eleva constiincioasa. Prin frumusetea si simplitatea ei a cucerit modellingul si teatrul romanesc.

In urma cu doi ani a fost protagonista piesei de teatru „Profesorul de franceza”, cel care a regizat piesa fiind chiar tatal ei, iar rolul i s-a potrivit ca o manusa. Acum ceva timp a reusit sa castige premiul cel mare al concursului de radio „Virgin Talent Hunt”.

Dariei ii place sa aiba grija de aspectul sau, asa ca nu rateaza ocazia de a merge in saloanele de infrumusetare si de a incerca constant cele mai noi tendinte in machiaj.

Publicat: 22 May. 2019, 11:49 Vedete
Pe aceeași temă