Cât de mari și frumoși sunt copiii lui Cătălin Crișan! Daria și Raris au lansat o piesă împreună VIDEO

Publicat: 25 mart. 2022, 16:32 Autor: Camelia Vedete

Cei doi copii mari ai lui Cătălin Crișan, frumoși și talentați din cale-afară! Daria și Raris au lansat o piesă împreună.

Cât de mari și frumoși sunt copiii lui Cătălin Crișan. Cătălin Crișan se poate mândri la vârsta de 54 de ani cu trei comori de copii. Daria  de 22 de ani și Raris de 18 ani sunt cei doi copii mari din mariajul cu Lucia Buculac. Lara Maria, fetița în vârstă de 10 ani, o are alături de fosta soție, Alina Cupșa.

Chiar dacă viața de familie a artistului a fost una ceva mai zbuciumată, după două divorțuri, în prezent, lucrurile par să meargă în direcția bună. Daria și Raris, cei doi copii pe care îi are din prima lui căsătorie, cu Lucia Bubulac, au moștenit ce era mai frumos de la părinții lor.

Cei doi frați au trăsăturile extrem de frumoase și delicate și, pe deasupra, au fost înzestrați și cu talent muzical.

Cât de mari și frumoși sunt copiii lui Cătălin Crișan

Copiii lui Cătălin Crișan se pot lăuda cu un palmares bogat, în ceea ce privește activitatea lor muzicală. În timp ce Daria a câștigat în 2017 festivalul „Mamaia Copiilor”, între 2011 și 2014 Raris a obținut și el numeroase premii.  Chiar a ajuns inclusiv până în finala „Next Star”.

În paralel, fiica cea mare a artistului a intrat în primii 10 la UNATC I.L. Caragiale, secția Actorie. Iar Raris visează să urmeze o universitate din străinătate și să se concentreze tot pe muzică.

Anul trecut, cei doi frați au lansat și o piesă împreună, un cover după hit-ul „Beggin”, apărut prima dată în 1967, al formației Four Seasons.

„Pe lângă faptul că ne înțelegem foarte bine unul cu altul, simt că vocile noastre se completează perfect. De aceea, era normal ca prima noastră piesă oficială să fie prima pe care să o gândim și să o punem la punct împreună. Eu și Raris suntem cei mai mari critici ai noștri. Ceea ce mă bucură enorm știu că mereu mă pot baza pe un feedback obiectiv, oricând am nevoie de el.”, spunea Daria.

Și Raris a fost la fel de entuziasmat de colaborarea cu sora lui mai mare, drept dovadă că între cei doi nu există o competiție și au o relație foarte apropiată.

„Sunt la fel de fericit pe cât este și Daria”

„Sunt la fel de fericit pe cât este și Daria pentru faptul că lansăm împreună prima noastră piesă. Am ales Beggin’ pentru că transmite libertatea și energia caracteristice generației noastre. Varianta de duet ne permite atât comunicarea mai bună cu publicul nostru, cât și nuanțarea diversă a piesei. Sper să vă placă și vouă la fel de mult pe cât ne-a plăcut și nouă să o exersăm și să-i oferim o notă personală!”, a declarat Raris pentru tvmania.ro.

Cât de mari și frumoși sunt copiii lui Cătălin Crișan. Daria și Raris erau destul de mici atunci când părinții lor au ales să divorțeze. Se întâmpla în anul 2009, atunci când cei doi copii aveau 6, respectiv, 10 ani. Presa a relatat că în primii ani după divorț, relația dintre Cătălin Crișan și cei doi copii ai săi se răcise.

Publicat: 25 mart. 2022, 16:32 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă