Model, gol pe covorul rosu la Cannes! Cine e vedeta care s-a afisat asa, in vazul tuturor

Publicat: 21 May. 2019, 18:39 Vedete

Modelul vietnamez Ngoc Trinh a avut o paritie de senzatie la Cannes. Aceasta a aparut cu intarziere la festivalul de film, dar a avut grija sa fie in centrul atentiei.

Model, gol pe covorul rosu la Cannes! Ngoc Trinh a avut o tinuta extrem de indrazneata la Festivalul de Film de la Cannes. Tanara de 29 de ani a avut o rochie care, pe langa faptul ca abia ii acoperea trupul, mai era si transparenta, all-black.

Modelul vietnamez Ngoc Trinh a defilat in tinuta ei provocatoare pentru toti fotografii. Tanara si-a etalat sanii, dar si picioarele lungi si tonifiate. Fara sa fie jenata de faptul ca pare desprinsa din filmele pentru adulti, aceasta a zambit tuturor.

Model, gol pe covorul rosu la Cannes

In jurul ei s-au adunat, asa cum era normal, zeci de oameni care o priveau si nu le venea sa creada cum a iesit din casa, imbracata asa, informeaza Dailymail.co.uk.

Cannes 2019

Actorii Charlotte Gainsbourg și Javier Bardem au deschis, marți seară, cea de-a 72-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, un eveniment la care participă numeroase staruri din domeniu și care a demarat prin proiecția lungmetrajului cu zombi „The Dead Don’t Die”, de Jim Jarmusch.

Bill Murray, Chloé Sévigny, Adam Driver, Tilda Swinton și Selena Gomez au fost prezenți pe covorul roșu la proiecția filmului lui Jim Jarmusch în cadrul ceremoniei de deschidere a festivalului de pe Croazetă, care l-a avut drept gazdă, ca și anul trecut, pe actorul Edouard Baer.

Un omagiu i-a fost adus regizoarei Agnès Varda, care a murit la finalul lunii martie. De altfel, imaginea acesteia a fost aleasă și pentru afișul oficial al Cannes 2019.

Publicat: 21 May. 2019, 18:39 Vedete
Pe aceeași temă