Descoperire socanta intr-o padure din Prahova! Politia din tot judetul e in ALERTA!

Publicat: 21 May. 2019, 17:39 News
Descoperire socanta intr-o padure din Prahova! Politia din tot judetul e in ALERTA!

Cazul socant zguduie locuitorii din judetul Prahova. O tanara a fost molestata cu bestialitate si apoi ucisa de catre un barbat. Politia are deja un prim suspect in acest caz.

Descoperire socanta intr-o padure din Prahova! Politia din tot judetul e in ALERTA!Poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru omor, duminică, după ce trupul unei tinere de 19 ani a fost găsit într-o pădure din zona Râfov, judeţul Prahova, victima având mai multe lovituri de cuţit. Principalul suspect, un cioban, este audiat, informeaza mediafax.ro.

Surse judiciare au declarat, conform sursei citate, că poliţiştii au fost sesizaţi de mai mulţi localnici care au găsit într-o pădure din Râfov trupul unei femei. Victima, o tânără de 19 ani, a fost înjunghiată de mai multe ori.

Descoperire socanta intr-o padure din Prahova

Descoperire socanta intr-o padure din Prahova! Politia din tot judetul e in ALERTA!Presupusul autor, un tânăr de 23 de ani, este audiat de anchetatori la ora transmiterii acestei ştiri.

Primele informaţii arată că bărbatul este cioban la o stână din zonă, iar adolescenta ajuta la treburile gospodăreşti. Se pare că suspectul ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu adolescenta, însă aceasta s-a împotrivit.

De altfel, tânăra a fost găsită dezbrăcată de la brâu în jos şi cu mai multe urme de violenţă pe corp. Poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru omor şi viol în acest caz.Descoperire socanta intr-o padure din Prahova! Politia din tot judetul e in ALERTA!

Publicat: 21 May. 2019, 17:39 News
Pe aceeași temă