Tragedie suspectă în showbiz! Cântăreț de rap, descoperit mort în portbagajul unei mașini

Publicat: 28 oct. 2020, 10:53 Autor: Elena Arhiva
Tragedie suspectă în showbiz! Cântăreț de rap, descoperit mort în portbagajul unei mașini

Poliția americană a găsit cadavrul rapper cu o carieră în plină ascensiune în portbagajul unei mașini, după un accident minor petrecut pe o autostradă din Miami.

Ofițerii au descoperit cadavrul artistului hip-hop în vârstă de 25 de ani, Brian Trotter, după ce au fost chemați la locul coliziunii, potrivit BBC News.  Șoferul, Robert Deupree Avery Coltrain, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat și acuzat de crimă și transport ilegal de rămășițe umane.

La autopsie s-a descoperit că Trotter a fost împușcat mortal de mai multe ori. Ofițerii nu au stabilit un motiv pentru crimă, deocamdată. Șoferul era prieten cu Trotter, cunoscut sub numele de scenă Kent Won’t Stop, de mai bine de un deceniu, relatează digi24.ro.

Potrivit raportului poliției, o patrulă a fost solicitată duminică, după un accident petrecut pe autostrada Palmetto din Miami. Autoturismul avariat a fost remorcat într-o parcare din apropiere, iar polițiștii au devenit suspicioși după ce au observat muște în mașină și un simțit un miros specific.

În interiorul portbagajului au găsit corpul „înfășurat într-o bucată de țesătură, într-un stadiu avansat de descompunere”.

Trotter a fost văzut ultima dată pe 17 octombrie părăsind casa sa din Triangle, Virginia, împreună cu Coltrain.

Publicat: 28 oct. 2020, 10:53 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×