Un cântăreț celebru din România a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Tu mai știi cine e?

Publicat: 25 nov. 2019, 11:43 Autor: Elena Vedete

Aurel Moldoveanu este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țara noastră, având sute de concerte și mii de fani. 

Vocea sa a cucerit mulți români de-a lungul timpului, Aurel Moldoveanu fiind recunoscut pentru felul său inconfundabil de interpretare a pieselor. Fiind de ani mulți în branșă, cântărețul a început să își arate vârsta și pe chip… însă, surpriză! De ceva vreme, nici fanii nu îl mai recunosc.

Aurel Moldoveanu și-a ”șters” parcă anii, apelând cel mai probabil la medicul estetician.

Părerile fanilor lui Aurel sunt împărțite. Dacă unii îl laudă pentru ceea ce face în muzica românească, alții îl critică dur pentru felul în care a ajuns să arate. Voi ce credeți?

Cine este Aurel Moldoveanu

Debutul l-a avut odată cu Cenaclul Flacara, initiat de poetul Adrian Paunescu – 9 iulie Stadionul „Dunarea” Galati in fata a 50 de mii de spectatori cantand „Daca tu ai disparea”, prima compozitie pe versuri semnate Adrian Paunescu.

Din juriul care, impreuna cu poetul Adrian Paunescu, l-a acceptat pe Aurel Moldoveanu, faceau parte nume grele ale folk-ului romanesc: Nicu Alifantis, Stefan Hrusca,Vasile Seicaru, Ducu Bertzi, Cristi Minculescu(Iris), Dan Bitman(Holograf). Verdictul dat de public, de membrii de baza ai Cenaclului Flacara si de poetul Adrian Paunescu: „Aurel Moldoveanu – o voce care emotioneaza!”, a fost un DA unanim. Acesta a fost momentul crucial, de hotarare definitiva a tanarului Aurel Moldoveanu de a crede ca undeva sus cineva il iubeste cu adevarat.

Au urmat primele turnee cu Cenaclul Flacara, primele raportari la un public eterogen format din copii, tineri si maturi, primele cautari si raspunsuri la intrebarea ce-l macina continuu: In ce masura muzica lui place, exprima ceva, are personalitate? Atunci au fost primii lui bani castigati, nepermis de multi pentru vremea aceea „Atunci am invatat sa fac autostopul, sa merg cu orice imi iesea in cale sa pot sa ajung in orasele unde se tineau spectacolele Cenaclului Flacara”. De atunci dateaza primele aparitii in presa, primele cronici de spectacol, primele inregistrari radio

 

 

Publicat: 25 nov. 2019, 11:43 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×