Cum arăta Aurel Moldoveanu înainte să-și facă ”transplant de față”! Îl mai recunoști?

Publicat: 28 May. 2020, 10:43 Vedete

Aurel Moldoveanu este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țara noastră, vocea sa inconfundabilă fiind iubită de numeroși români. Operațiile estetice din ultima perioadă l-au făcut însă de nerecunoscut!

Ajuns la o vârstă respectabilă, Aurel Moldoveanu s-a gândit să facă câteva schimbări în ceea ce privește aspectul fizic pentru a arăta mai bine, dar și pentru a șterge urmele anilor de pe chip.

Aurel Moldoveanu a apelat la medicul estetician, însă nu pentru o intervenție minoră. El a devenit chiar dependent de aceste proceduri și acum arată cu totul schimbat. Pielea de pe fața sa este mult mai întinsă și pe chipul său nu mai apare niciun rid.

Fanii lui aurel Moldoveanu, șocați de schimbarea radicală

La scurt timp după ce Aurel Moldoveanu a postat prima fotografie după operațiile suferite, fanii au rămas înmărmuriţi de schimbarea majoră pe care a suferit-o artistul. . Pe lângă faptul că a slăbit enorm, artistul pare că a apelat la injectarea cu botox, pentru a scăpa de riduri. Comentariile admiratorilor săi nu au fost deloc unele pozitive, mulţi dintre aceştia criticându-l pentru decizia de a se „întineri” superficial.

„Ce ai făcut cu înfăţişarea? Cât de mult îmi place cum cânţi, atât de rău îmi pare cum arăţi”

„Ce urât arăți! Nimic uman nu mai ai. Erai simpatic foc cu ridurile tale, doar vocea a rămas inconfundabila!”

„Ce ai întinerit. Ţi-ai întins pielea pe față, că e vizibil, o transformare radicală. Eu nu te recunosc”, au fost câteva dintre comentariile fanilor la acea vreme.

Cine este Aurel Moldoveanu

Debutul l-a avut odată cu Cenaclul Flacara, initiat de poetul Adrian Paunescu – 9 iulie Stadionul „Dunarea” Galati in fata a 50 de mii de spectatori cantand „Daca tu ai disparea”, prima compozitie pe versuri semnate Adrian Paunescu.

Din juriul care, impreuna cu poetul Adrian Paunescu, l-a acceptat pe Aurel Moldoveanu, faceau parte nume grele ale folk-ului romanesc: Nicu Alifantis, Stefan Hrusca,Vasile Seicaru, Ducu Bertzi, Cristi Minculescu(Iris), Dan Bitman(Holograf). Verdictul dat de public, de membrii de baza ai Cenaclului Flacara si de poetul Adrian Paunescu: „Aurel Moldoveanu – o voce care emotioneaza!”, a fost un DA unanim.

Acesta a fost momentul crucial, de hotarare definitiva a tanarului Aurel Moldoveanu de a crede ca undeva sus cineva il iubeste cu adevarat.

 

 

Publicat: 28 May. 2020, 10:43 Vedete
Pe aceeași temă