EXCLUSIV. Aurel Moldoveanu a devenit tată la 59 de ani! Artistul are un copil în vârstă de 7 luni! VIDEO

Publicat: 18 Jun. 2019, 15:06 Vedete

Cantaretul care s-a casatorit in secret a devenit tata, tot in secret. Anuntul a venit abia la 7 luni de la nasterea fiului sau. Aurel Moldoveanu a devenit tată la vârsta de 59 de ani.

Aurel Moldoveanu a devenit tată, pentru prima oară, la vârsta de 59 de ani. Artistul are un fiu în vârstă de 7 luni. Anuntul a fost facut de cantaret in urma cu cateva zile, in cadrul unui concert de-al sau. Fanii au fost in extaz la auzul acestei vesti si au aplaudat frenetic minute bune.

Fericire maximă pe capul lui Aurel Moldoveanu! Artistul a devenit tată, la 59 de ani. Soția lui, cu care s-a căsătorit în secret, (asa cum a anuntat, in exclusivitate, Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania), în toamna lui 2018, Andreea Cristiana, mai mică decât el cu aproximativ 30 de ani, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, la finele anului trecut. Micuțul are acum 7 luni.

Aurel Moldoveanu, tată de băiat

Dragostea nu are vârstă, spune un vechi proverb care i se potrivește de minune și îndrăgitului artist Aurel Moldoveanu. Interpretul s-a căsătorit, în mare secret, la 59 de ani, în septembrie 2018, iar la scurt timp a devenit și tătic pentru prima oară. Viață lui i s-a schimbat radical de când are familia mult dorită, și susține că fiul sau îi aduce zilnic zâmbetul pe buze.

Prezent la Sărbătoarea Bujorului de Munte din comuna Șaru Dornei, pe 8 iunie, Aurel Moldoveanu le-a spus spectactorilor, chiar în timpul concertului, cât de împlinit este de când a venit pe lume copilul său: “Am un băiat în vârstă de 7 luni, pe nume Mihail”.

Aurel Moldoveanu, cu copilul la concert

La Șaru Dornei, artistul nu s-a dus singur, ci însoțit de copilul său și mama acestuia, semn că nu poate sta departe de familia lui frumoasă. Soția interpretului i-a fost alături pe toată perioada spectacolului, Aurel cântând aproximativ două ore. Fanii au fost în delir, au cântat alături de el, au dansat și, la finalul spectacolului, au făcut coadă la autografe și poze cu artistul iubit.

Deși era cu micuțul și soția după el, Aurel Moldoveanu a stat minute în șir și a făcut poze cu toți fanii care îl așteptau, după care s-a dus spre cazare să se odihnească. Cei prezenți l-au felicitat atât pentru show, cât și pentru faptul că știe să se împartă între scenă, studio și familie. Aurel Moldoveanu merge des în zona Bucovinei unde are numeroase concerte.

Publicat: 18 Jun. 2019, 15:06 Vedete
Pe aceeași temă