Elton John, pe punctul de a muri în timpul tratamentului anticancer

Publicat: 05 Oct. 2019, 17:23 Vedete

Muzicianul britanic Elton John a povestit că a fost pe punctul de a muri în 2017, din cauza unei infecții

Elton John, pe punctul de a muri. Infecția a fost declanșată după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru eliminarea cancerului la prostată cu care fusese diagnosticat, potrivit contactmusic.com.

Informația apare în memoriile artistului, „Me: Elton John”, la care publicația britanică Daily Mail a avut acces înainte de lansarea pe piață, pe 15 octombrie.

Elton John, pe punctul de a muri

Elton John are probleme de sanatate! A trebui sa-si anuleze doua concerte

John, în vârstă de 72 de ani, a mai scris că a fost incredibil de norocos că a trecut peste această dificultate.

„Am fost dus la Spitalul King Edward VII din Londra, unde mi s-a făcut o investigație prin rezonanță magnetică. Mi s-a spus că boala era serioasă, spitalul nu avea echipamentul necesar. Am fost mutat la London Clinic.

Ultima amintire este a unei hiperventilații, în timp ce încercau să îmi găsească vena să îmi facă o injecție. Pe la ora 2.30 p.m., eram pe masa de operație, mi se drena fluidul limfatic, de data aceasta din diafragmă. Timp de două zile am stat la terapie intensivă.

Apoi mi-au spus că am contractat o infecție gravă în America de Sud și că o tratau cu doze masive de antibiotice administrate intravenos. Dar a revenit febra. Mi-au făcut analizele… era mai serios decât credeau.

Apoi au fost analize și multe alte proceduri. Doctorii i-au spus lui David (Furnish, partenerul său de viață, n.r.) că mai am 24 de ore de trăit. Dacă turneul din America de Sud ar mai fi durat o zi, aș fi fost mort”, a povestit în cartea sa Elton John.

După 11 zile în spital, Elton John a fost externat și a mai trecut prin șapte săptămâni de recuperare, în timpul cărora a trebuit să învețe din nou să meargă.

Sir Elton John susține în prezent turneul său de adio, The Farewell Yellow Brick Road, care a debutat în 2018 și va dura trei ani.

Publicat: 05 Oct. 2019, 17:23 Vedete
Pe aceeași temă